Ah ah martın ilk haftasında İlk turda Kılıçdaroğlu'na vermeniz gerekiyor diye konusunu açmıştım.KK basmayanlar utangaç AKP'lidir
Ah ah martın ilk haftasında İlk turda Kılıçdaroğlu'na vermeniz gerekiyor diye konusunu açmıştım.KK basmayanlar utangaç AKP'lidir
Cahil değiller kankam yol kemiriyorlarbak işte böyle şeyler diyincede ağırıma gidiyo adamların çıkarları var istedikleri herşeyi yapabiliyorlar ben şurda bi klavye bir fare alabilmek için anam ağlıyor adam geliyor bana burda hakaret ediyor cidden bu ülkede bu kadar fazal cahil olması canımı sikiyor
Ayrıca CHPKK diyenlerin elinde hiç bir belge yok saçma sapan maddeler/anlaşmalar içeren. Zamanında HDP AKP'yi destekledi, o zaman neredeydiler çok merak ediyorum. Ki şuan HÜDA-PAR ile birlikteler.Arkadaşlar kavga etmek yerine nezih bir şekilde tartışamıyormusunuz? Özellikle AKP seçmenleri.
Asıl amaç iktidarın hiç olmaması gereken süre boyunca iktidarda kaldığı için iktidarı değiştirmek ve hala anlamayan insanlar var, bazı kişiler de değişiklikten korkuyorlar.
Şuan iktidarda RTE V1 muhalif olarak RTE V2 olsa V2 olanı desteklerim, çünkü iktidarın değişmesi lazım.
Hadi uza ya kolunu al fifanı oyna sütünü iç uyu.uğraşamam ya tamam hdp melek pkk melek binlerce şehit vermedik hizbullah 5 adam öldürdü ki hüdaparın suçu yok pkkdan kötü oldu
Çözüm sürecinde megri megri diye mitinge çıkarttıkları şivan pervere niye laf etmiyorsun he?uğraşamam ya tamam hdp melek pkk melek binlerce şehit vermedik hizbullah 5 adam öldürdü ki hüdaparın suçu yok pkkdan kötü oldu
kanka ama cidden ya bak donanım arşivinin kemik kitlesi beni anlayacak abdullah reisin donanım arşivi v2 diye bir sistemi var o sistem çıktığından beridir benim hayalimdi pc almak yazları çalıştım haftasonları çalıştım gittim altın aldım param korunsun diye ama adam gelip bana burda hakaret edince ağırıma gidiyo cidden bu insanların para kaynakları nerden geliyorsa yollarını kesmek lazımCahil değiller kankam yol kemiriyorlar
Koskoca chp Atatürk ün mirası olan bi parti çok köklü bi seçmeni var ve buna rağmen yaptığı siyaset politikaları kadar kötüydü ki bunca sene kazanamadı ve ufak bi seçimde yapmıyoruz deneme yanılma yapmamalıyız benceYa bro sinan oğanın oy oranı %3 bile değil oyunu versen ne vermesen ne ? 20 yıldır iktidar değil bu adam muhalefet adı üstü. Hiçbir şey yapamaz tabi ne yapacak ?
Yav burada AKP savunan var ne anlatıyorsun agam, bunlara laf anlatılmaz. Adam HÜDA PAR 5 kişi öldürdü sadece diye savunuyor bunlara siyaset mi anlatacağızAh ah martın ilk haftasında İlk turda Kılıçdaroğlu'na vermeniz gerekiyor diye konusunu açmıştım.![]()
Çözüm sürecinde megri megri diye mitinge çıkarttıkları şivan pervere niye laf etmiyorsun he?
O çözüm sürecinde askerlerin kendi memleketlerinde PKK destekçilerinin küfürlerine taşlamalarına maruz kalan askerleri bilmiyorsun heralde muhtemelen yaşın daha çok küçük ailenin gazına gelip AKP diye ortalıkta dolanıyorsun biraz beynini kullanda araştır.
şu çocuğa neden cevap veriyorsunuz halaHadi uza ya kolunu al fifanı oyna sütünü iç uyu.
AAAA deme öyle şeyler onlar yapmadı CEHAPE YAPTI ONLARIÇözüm sürecinde megri megri diye mitinge çıkarttıkları şivan pervere niye laf etmiyorsun he?
O çözüm sürecinde askerlerin kendi memleketlerinde PKK destekçilerinin küfürlerine taşlamalarına maruz kalan askerleri bilmiyorsun heralde muhtemelen yaşın daha çok küçük ailenin gazına gelip AKP diye ortalıkta dolanıyorsun biraz beynini kullanda araştır.
Silindiözellikle akp seçmeni diyor muhalefet kadar akpyi aşağılayan insanlar yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20>80
Kardeş sende sağdan soldan adama ne mal mal tepki yapıyon tartışmıyorsun Target secmişsin bildiğin 2 kişi yazıyor onlara bakıp uyduruyom bişeylerTamam kanki hadi valoranta gir jett instalock moruk