Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
bak işte böyle şeyler diyincede ağırıma gidiyo adamların çıkarları var istedikleri herşeyi yapabiliyorlar ben şurda bi klavye bir fare alabilmek için anam ağlıyor adam geliyor bana burda hakaret ediyor cidden bu ülkede bu kadar fazal cahil olması canımı sikiyor
Cahil değiller kankam yol kemiriyorlar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kavga etmek yerine nezih bir şekilde tartışamıyormusunuz? Özellikle AKP seçmenleri.

Asıl amaç iktidarın hiç olmaması gereken süre boyunca iktidarda kaldığı için iktidarı değiştirmek ve hala anlamayan insanlar var, bazı kişiler de değişiklikten korkuyorlar.

Şuan iktidarda RTE V1 muhalif olarak RTE V2 olsa V2 olanı desteklerim, çünkü iktidarın değişmesi lazım.
Ayrıca CHPKK diyenlerin elinde hiç bir belge yok saçma sapan maddeler/anlaşmalar içeren. Zamanında HDP AKP'yi destekledi, o zaman neredeydiler çok merak ediyorum. Ki şuan HÜDA-PAR ile birlikteler.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
uğraşamam ya tamam hdp melek pkk melek binlerce şehit vermedik hizbullah 5 adam öldürdü ki hüdaparın suçu yok pkkdan kötü oldu
Hadi uza ya kolunu al fifanı oyna sütünü iç uyu.

Knispel

80+ Bronze
uğraşamam ya tamam hdp melek pkk melek binlerce şehit vermedik hizbullah 5 adam öldürdü ki hüdaparın suçu yok pkkdan kötü oldu
Çözüm sürecinde megri megri diye mitinge çıkarttıkları şivan pervere niye laf etmiyorsun he?
O çözüm sürecinde askerlerin kendi memleketlerinde PKK destekçilerinin küfürlerine taşlamalarına maruz kalan askerleri bilmiyorsun heralde muhtemelen yaşın daha çok küçük ailenin gazına gelip AKP diye ortalıkta dolanıyorsun biraz beynini kullanda araştır.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Cahil değiller kankam yol kemiriyorlar
kanka ama cidden ya bak donanım arşivinin kemik kitlesi beni anlayacak abdullah reisin donanım arşivi v2 diye bir sistemi var o sistem çıktığından beridir benim hayalimdi pc almak yazları çalıştım haftasonları çalıştım gittim altın aldım param korunsun diye ama adam gelip bana burda hakaret edince ağırıma gidiyo cidden bu insanların para kaynakları nerden geliyorsa yollarını kesmek lazım

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
Ya bro sinan oğanın oy oranı %3 bile değil oyunu versen ne vermesen ne ? 20 yıldır iktidar değil bu adam muhalefet adı üstü. Hiçbir şey yapamaz tabi ne yapacak ?
Koskoca chp Atatürk ün mirası olan bi parti çok köklü bi seçmeni var ve buna rağmen yaptığı siyaset politikaları kadar kötüydü ki bunca sene kazanamadı ve ufak bi seçimde yapmıyoruz deneme yanılma yapmamalıyız bence

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ah ah martın ilk haftasında İlk turda Kılıçdaroğlu'na vermeniz gerekiyor diye konusunu açmıştım. :)
Yav burada AKP savunan var ne anlatıyorsun agam, bunlara laf anlatılmaz. Adam HÜDA PAR 5 kişi öldürdü sadece diye savunuyor bunlara siyaset mi anlatacağız :D

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Çözüm sürecinde megri megri diye mitinge çıkarttıkları şivan pervere niye laf etmiyorsun he?
O çözüm sürecinde askerlerin kendi memleketlerinde PKK destekçilerinin küfürlerine taşlamalarına maruz kalan askerleri bilmiyorsun heralde muhtemelen yaşın daha çok küçük ailenin gazına gelip AKP diye ortalıkta dolanıyorsun biraz beynini kullanda araştır.
Hadi uza ya kolunu al fifanı oyna sütünü iç uyu.
şu çocuğa neden cevap veriyorsunuz hala
14 yaşında liseye yeni başlamış birisi oy bile kullanamayacak
cahil babasının laflarını satıyor burda salsanıza.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
AAAA deme öyle şeyler onlar yapmadı CEHAPE YAPTI ONLARI

ANYA

80+ Bronze
1683922393227.png

şu 2 senedir alamadım 2 sene öncede 1k pahalı deyip alamadım, bazen 2500tl düştüğü oluyor yinede pahalı hala veren varsa bir şey demiyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Tamam kanki hadi valoranta gir jett instalock moruk
Kardeş sende sağdan soldan adama ne mal mal tepki yapıyon tartışmıyorsun Target secmişsin bildiğin 2 kişi yazıyor onlara bakıp uyduruyom bişeyler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom