Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
hadi ötede ağla mee
vergilerimi yediysen haram olsun hepsi inş.
Ya birader ne vergi veriyorsunda ağlıyorsun. Benim bu ay verdiğim verginin 10da 1ini ömründe vermemişsin konuşuyorsun :D Bi sen vergi veriyorsun ülkede :D Verdiğin marketten aldığın kolanın vergisi onuda yediyse haram olsun diyorsun allahın fukarası :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Koskoca chp Atatürk ün mirası olan bi parti çok köklü bi seçmeni var ve buna rağmen yaptığı siyaset politikaları kadar kötüydü ki bunca sene kazanamadı ve ufak bi seçimde yapmıyoruz deneme yanılma yapmamalıyız bence
Kankam mevzu sinan oğan olmasın mevzusu değil işte. Sinan oğan'ın görüşlerini ben de beğeniyorum ancak iktidar olma şansı yok. Adama miting yapacak para vermediler bile bu adamın imkansız olması. O yüzden oyları bölmeye gerek yok.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeş sende sağdan soldan adama ne mal mal tepki yapıyon tartışmıyorsun Target secmişsin bildiğin 2 kişi yazıyor onlara bakıp uyduruyom bişeyler
Bana yaptığının aynısını diyorum ben burada ülke yönetiminden bahsediyorum adam diyorki sen gt 1030 u 20k ya al diyor

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Ya birader ne vergi veriyorsunda ağlıyorsun. Benim bu ay verdiğim verginin 10da 1ini ömründe vermemişsin konuşuyorsun :D Bi sen vergi veriyorsun ülkede :D Verdiğin marketten aldığın kolanın vergisi onuda yediyse haram olsun diyorsun allahın fukarası :D
bunların zihniyeti bu işte millete fukara dersiniz anca

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Bana yaptığının aynısını diyorum ben burada ülke yönetiminden bahsediyorum adam diyorki sen gt 1030 u 20k ya al diyor
hak ediyorsun çünkü bu pahallılığın sebebi ben miyim ben ekonomistim diyen ben miyim 5 yıldır gaz çıkarıyoruz diyip seçim zamanı her ay gaz çıkar açıkara bir hal olan benmiyim bi söylesene birşeyler yapmaya uğraşıyorum zar zor gelmişsin laf söylüyorsun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Farkedermi link nerden? ADAM AÇIKLIYOR. HDP CHP ORTAKKKKKKK DİYE. KIVIRTACAK BİŞEY BULAMADINMI? Yok ortak değiliz desene. CHP yöneticileri sahtekardır yalan söylüyorlar ORTAK DEĞİLİZ desene.....
akp nin hüdaparla olan ilişkisi çok mu iyi :D anca konuşuyosunuz

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
bunların zihniyeti bu işte millete fukara dersiniz anca
Aynen kardeşim, ben rte dedim diye sabahtan beri saydıran sizsiniz. Ben niye veriyorsun kemale dedim mi? Banane kime veriyorsanız verin. Ben sadece kendi seçmeni dahil aday olma demesine rağmen aday olana oy moy vermem dedim. Sabahtandır saydıranda sizsiniz. Sizinde zihniyetiniz bu. 20 yıllık kudurmuşluk demekki

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Farkedermi link nerden? ADAM AÇIKLIYOR. HDP CHP ORTAKKKKKKK DİYE. KIVIRTACAK BİŞEY BULAMADINMI? Yok ortak değiliz desene. CHP yöneticileri sahtekardır yalan söylüyorlar ORTAK DEĞİLİZ desene.....
aha buda geldi 14 yaşındaki çocuğun yan çarı arkadaşlar ben bunlarla uğraşmaktan bıktım cidden akplilere laf anlatılmaz umarum bunlara 14 mayısta haklarını veririz iyi forumlar diliyorum herkese

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
ağlama len dediğin her şey yalan asşdfsdfsfs yandas seni

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil