Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Alıntıyı görüntüle
Ben şu manzarayı görmemek için Steam'e bile girmek istemiyorum, hala iktidarı savunanlar var. Sovyetler'de askeri sanayiye önem veriyordu fakat halk sefalet içindeydi sonra noldu yeni bi rejim ortaya çıktı. Aynısı olmaması dileğiyle iyi akşamlar diliyorum.
Rte Sovyetler Birliği kafasında gidiyor zaten cahil kesim ise bunu hemen övüyor ve oy veriyor.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
kral illa tartışma çıkarma peşindesin anlıyorum ancak hiç senle uğraşasım yok, haklı çıkmaya çalışıp boş boş argümanlar çıkarıp kendini üstün göstermeye falan çalışacaksın diğer ezikler gibi. Hiç uğraşma o yüzden aç a haberini doyasıya izle
Sen neyin kafasını yaşıyorsun be abicim ne a haberi 2sine de vermeyeceğim diyorum kendince bir at gözlüğü takmışsın bir halt da bildiğin yok AKP verilmesin de CHP ye ver diyorsun sadece vermeyene de böyle abuk subuk ithamda bulunuyorsun hadi abicim bak işine

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz
Şuranın yaş ortalaması 15 heralde. Birbirinize sallamayın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
"Biz ypg yi terör örgütü olarak görmeyiz" - kemal
1683923088226.png

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Kanka valla bi' ara hobi olsun diye Gitara başladım fakat üst düzey olmadığı için hiç zevk falan vermiyordu, zamanında 1-3K arası idi fiyatlar en az. Sonra bahçeciliğe başladım 50Lt toprak 200-300TL falandı en son o da baya masraflı geldi onuda tek tük yapıyorum artık. Bilgisayar ile uğraşayım desem parçalar pahalı. vs. vs.
kanka yok işte adamlara bunları anlatamayız çünkü anlamıyoruz tayibin dediği gibi bekara karı boşamak kolay malesef fakirliği görmediği sürece hiçbirşeyi anlamaz bunlar

ANYA

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Ben şu manzarayı görmemek için Steam'e bile girmek istemiyorum, hala iktidarı savunanlar var. Sovyetler'de askeri sanayiye önem veriyordu fakat halk sefalet içindeydi sonra noldu yeni bi rejim ortaya çıktı. Aynısı olmaması dileğiyle iyi akşamlar diliyorum.
1683923022550.png

Şunu çok istiyordum ama 1200tl nedir dolar çevirince 61 dolar oluyor ucuz gibi gözüküyor ama bize göre pahalı... onu bırak kimse almayınca çoğu oyunlar türkçe yok onu sebebi var. sonyda dolayı anlarsın türk lirası sebebi artık türkçe çevirmeyi bıraktı.

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Seçime kısa bir gün kala sizlerin rahatlıkla oy kullanabileceği bir anket hazırlamak istedik. Her üyemiz tek bir adayı seçebilir, ayrıca oy veren kişilerin profillerini diğer üyeler görüntüleyemeyecektir.

Konu altında SAYGI ÇERÇEVESİ ALTINDA siyası tartışmanızı yapabilirsiniz.
keşke herkes araştırsa öğrense sinan oğana verse sorsan yoldan birine akp ile chp yi tanır

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Sen neyin kafasını yaşıyorsun be abicim ne a haberi 2sine de vermeyeceğim diyorum kendince bir at gözlüğü takmışsın bir halt da bildiğin yok AKP verilmesin de CHP ye ver diyorsun sadece vermeyene de böyle abuk subuk ithamda bulunuyorsun hadi abicim bak işine
Herkes kendince iyi olan şeyi diğer insanlara dayatıyor, ben yapınca mı sorun oldu :D Ayrıca bana ilk yazanda sensin sen işine bak

Carrier

80+ Bronze

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Herkes kendince iyi olan şeyi diğer insanlara dayatıyor, ben yapınca mı sorun oldu :D Ayrıca bana ilk yazanda sensin sen işine bak
Millete öve öve dayattığın partiyi görmediğim.icin bana ne önerirsin dedim. Bunda da art niyetli değildim ta ki senin farklı düşünce de olduğunu görene kadar yasin da belli ki çok ufak anlayamamissin

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Olsun ben şansımı deneyeyim ne olacağı belli olmaz
Kemal kılıçdaroğluna siz vermek yerine Sinan Oğan'a verseniz böyle bir ihtimalde ortadan kalkar ama işte vermiyorsunuz
Hadi diyelim ben verdim o verdi ama ülkede 90 milyon falan insan var dediğin şey çok mantıksız

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ayrıca kimse kusura bakmasın ama CHP'li olmama rağmen CHP seçmeni içinden de belli bir kesim cahil. Örnek vermem gerekirse akrabam Oğan'a Milliyetçi K*pek diyordu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom