salihuysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
pazarda 1 item sattım bekleyen 25.65 tl diyor bunun nedenini bilen var mı? direk hesabıma geçmesi lazımdı neden böyle oldu?
direk geçmiyor ama yakın bir zamanda hiç bişi yapmana gerek kalmadan gececek bir sorun yok yanipazarda 1 item sattım bekleyen 25.65 TL diyor bunun nedenini bilen var mı? direk hesabıma geçmesi lazımdı neden böyle oldu?
tamam ama eskiden bir item sattığımızda direk geçiyordu artık böyle mi oldu anlamadım?direk geçmiyor ama yakın bir zamanda hiç bişi yapmana gerek kalmadan gececek bir sorun yok yani
aynen sadece item satmalarda degıl oyun iade edersen falan aynı şey oluyor steam böyle uygun görmüş bir süre bakiye bekliyortamam ama eskiden bir item sattığımızda direk geçiyordu artık böyle mi oldu anlamadım?
klasik steam saçmalıkları teşekkür ederimaynen sadece item satmalarda degıl oyun iade edersen falan aynı şey oluyor steam böyle uygun görmüş bir süre bakiye bekliyor![]()
İyi kide bekliyor çalınan hesaplardan ucuza satılan skinler fln orda bekleyince kurtarma şansı fln artaraynen sadece item satmalarda degıl oyun iade edersen falan aynı şey oluyor steam böyle uygun görmüş bir süre bakiye bekliyor![]()