❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

"Kütüphaneden oyunu kaldırıp başka bir hesap veya arkadaşından kendine hediye olarak alman lazım. Hediye gelince kabul edemeyeceksin hata verecek Steam destekten yeniden kaldırdığın oyunları hesabına ekleyip hediyeyi kabul edeceksin ( ban sebebi mi bilmiyorum)"
böyle yazmışlar
denesem mi bilemedim

aldım hemen

Hocam yarın artar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an evden çıkamıyorum, yarın 4 gibi alacağım artar mı ona göre arkadaşa aldırıcam.

Acele edin muhtemelen yanlis fiyat.
çok güzel indirimde araba oyunları oynamıyorum ya direksiyonum olsaydı denerdim ama nt

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
@Shaw hocam bir şey daha sorabilir miyim

Geçen gün denemek amaçlı ( bilgisayarım 10 senelik :( ) geforce now almıştım ve güzelmiş aslında, oraya baktım sadece Grıd ve nfs heat vardı. Grıd e girdim oynanıyor 2 tur attım çıktım. Diğerini de deneyim dedim ama nfs heat a girerken EA play account istiyor. EA play üyesi olmadan oynanmıyor mu acaba

1684180873719.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
@Shaw hocam bir şey daha sorabilir miyim

Geçen gün denemek amaçlı ( bilgisayarım 10 senelik :( ) geforce now almıştım ve güzelmiş aslında, oraya baktım sadece Grıd ve nfs heat vardı. Grıd e girdim oynanıyor 2 tur attım çıktım. Diğerini de deneyim dedim ama nfs heat a girerken EA play account istiyor. EA play üyesi olmadan oynanmıyor mu acaba

Alıntıyı görüntüle
Hocam EA hesabı açın. Play üyeliği satın almanıza gerek yok. O hesaba giriş yapıp oynayabilirsiniz oyuna sahip oldugunuzda.

Nays olan arkadaşlar Nays ile alırlarsa 160TL ye geliyor. Ben o şekilde satın aldım.

Geri