Başka forumlarda kütüphaneden kaldırıp alabilirsiniz yazmışlar. Fixlenmiş diyorlarBilmiyorum hocam baska bir forumda yapabilen gordum ama burada kimse cozum bulamadi.
Deneyeceğim şimdi oyuna yazık olacak kıyamıyorum.Başka forumlarda kütüphaneden kaldırıp alabilirsiniz yazmışlar
Peki hocam kaldırıp eğer alamassam destekten oyunu tekrar isteyebilirmiyimBaşka forumlarda kütüphaneden kaldırıp alabilirsiniz yazmışlar
payback 20 TL ye almıştım aslında denerdim de fixlenmişse boşuna olmuş olurDeneyeceğim şimdi oyuna yazık olacak kıyamıyorum.
Geri alabiliyorsunuz oyunuPeki hocam kaldırıp eğer alamassam destekten oyunu tekrar isteyebilirmiyim
Ben denedim olmadı istersen dene ama yazık olmaz geri alabiliyosunDeneyeceğim şimdi oyuna yazık olacak kıyamıyorum.
nasıl alıcam hocamGeri alabiliyorsunuz oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben denedim olmadı istersen dene ama yazık olmaz geri alabiliyosun
Nasıl iade ediyoruz acaba? Steamden oyun almıyorum hiç ben. Xbox üzerinden oynuyorum hep. Battlefield koleksiyonu var bir de o da alınabilir duruyorIade edebilirsin.
hocam bence oyunu kaldırsak ve alsak sonra hediye etmeye gerek kalmaz ki."Kütüphaneden oyunu kaldırıp başka bir hesap veya arkadaşından kendine hediye olarak alman lazım. Hediye gelince kabul edemeyeceksin hata verecek Steam destekten yeniden kaldırdığın oyunları hesabına ekleyip hediyeyi kabul edeceksin ( ban sebebi mi bilmiyorum)"
böyle yazmışlar