ardamorant_
80+ Bronze
Dahası
399 tl olacakmış alan alsın
Yukarda bir arkadaş denedi sanırım ama yine alamadıhocam bence oyunu kaldırsak ve alsak sonra hediye etmeye gerek kalmaz ki.
denesem mi bilemedim"Kütüphaneden oyunu kaldırıp başka bir hesap veya arkadaşından kendine hediye olarak alman lazım. Hediye gelince kabul edemeyeceksin hata verecek Steam destekten yeniden kaldırdığın oyunları hesabına ekleyip hediyeyi kabul edeceksin ( ban sebebi mi bilmiyorum)"
böyle yazmışlar
Evet, eminim. Oyunlari satin almadan oynamak isterseniz EA Play alarak 1 aylik oynayabiliyorsunuz o kisim onu anlatiyor.
hocam farklı hesaptan hediye etsek kabul edilmiyormuYukarda bir arkadaş denedi sanırım ama yine alamadı
çok güzel indirimde araba oyunları oynamıyorum ya direksiyonum olsaydı denerdim ama ntSteam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Acele edin muhtemelen yanlis fiyat.
valla ben de bilemedim. Hediye kabul ettikten sonra mı oyunu tekrar eklememiz lazım acabadenesem mi bilemedim
Hocam EA hesabı açın. Play üyeliği satın almanıza gerek yok. O hesaba giriş yapıp oynayabilirsiniz oyuna sahip oldugunuzda.@Shaw hocam bir şey daha sorabilir miyim
Geçen gün denemek amaçlı ( bilgisayarım 10 senelik ) geforce now almıştım ve güzelmiş aslında, oraya baktım sadece Grıd ve nfs heat vardı. Grıd e girdim oynanıyor 2 tur attım çıktım. Diğerini de deneyim dedim ama nfs heat a girerken EA play account istiyor. EA play üyesi olmadan oynanmıyor mu acaba
Alıntıyı görüntüle