❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

Dirt 5 kütüphanemden kaldırıp alabilidim.

İndirim haberi için de teşekkür ederim.

Kütüphanesinden oyun kaldırıp alamayan varsa steam webden denesin.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw
Hediye olarak atabilecek olan var mı? Yan hesap yeni olduğu için direk yollamıyor ya

Bu indirim hangi zamana kadar geçerli?

ben kendime yeni hesap açtım. zaten steamde hesap değiştire basıp değiştirebiliyorsun. şu an yüklüyorum oyunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hediye olarak atabilecek olan var mı? Yan hesap yeni olduğu için direk yollamıyor ya
hocam hediye işi olmuyor. ben kendime attım ama kabul edilmiyor. hata veriyor

ben kendime yeni hesap açtım. zaten steamde hesap değiştire basıp değiştirebiliyorsun. şu an yüklüyorum oyunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hediye işi olmuyor. ben kendime attım ama kabul edilmiyor. hata veriyor
Hocam oyunu destekten tekrar ekleyip öyle kabul etmen lazım o şekilde oluyordu

Bu fiyata asla kacmaz.
Ben de Need For Speed PayBack olduğundan satın alamadım. Hiç oynamamıştım ancak oyunu kütüphanemden kalıcı olarak sildim yine de satın alamıyorum kalakaldım :D satın almam için bir yol yok mu bu paketi?

Ben de Need For Speed PayBack olduğundan satın alamadım. Hiç oynamamıştım ancak oyunu kütüphanemden kalıcı olarak sildim yine de satın alamıyorum kalakaldım :D satın almam için bir yol yok mu bu paketi?
Önceki mesajlarda nasıl alabileceginizle alakalı konunun linkini paylaştım.

Pc kaldırmıo yazık oldu güzel paketmiş bide oysaki. Athlon abim grur yapar açmaz

Fixlemişler sanırım şimdi denedim beklemede kalıyor hediye gelmiyor. Bekleme de diyor hediye ana hesaba ulaşmıyor.

Aylardır Unbound oynamaya çalışıyordum bu indirimi görünce hemen aldım gerçekten mükemmel

Fixlemişler sanırım şimdi denedim beklemede kalıyor hediye gelmiyor. Bekleme de diyor hediye ana hesaba ulaşmıyor.
Dünden beri o şekilde verebiliyor. Ödemeyi yaptığın kartla alakalı aslında naysla almaya çalıştım beklemede kaldı iptal ettirdim. Atacak kimse de bulamadım

Geri