Gjea
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
- Bütçe
- 1000
Sevgilime max 1000tl civarinda %60 veya tkl tarzı beyaz bir klavye arıyorum. Öyle çok anlamaz ama birazda kaliteli olsun istedim alınır mı ?
Alınmaz.Sevgilime max 1000tl civarinda %60 veya tkl tarzı beyaz bir klavye arıyorum. Öyle çok anlamaz ama birazda kaliteli olsun istedim alınır mı ?
Alınmaz.
![]()
Royal Kludge RK68/RK855 Mekanik Klavye 68 Tuş RK Anahtar Değiştirilebilir Kablosuz bluetooth 5.1 Çift Modlu Type-C Kablolu RGB Arka Aydınlatmalı RK68 Oyun Klavyesi
Yalnızca US$45.99, en iyi Royal Kludge RK68/RK855 Mekanik Klavye 68 Tuş RK Anahtar Değiştirilebilir Kablosuz bluetooth 5.1 Çift Modlu Type-C Kablolu RGB Arka Aydınlatmalı RK68 Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Bütçe varsa:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dierya tam 1000 TL Civarına geliyor, Royal Kludge RK68 1070 TL civarı, Akko da 1400 TL civarına geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hot swappable,Gateron,Jelly veya RK switch,RGB destekleri,Kablosuz/Kablolu kullanım(Dierya da yok diğer ikisinde var) gibi gibi bir çok özellikleri var uzun vadede sorun yaşamaz.
Teşekkür ederim Royal Kludge' nın beyaz olanı çok güzelmiş.
Daha çok F ve ok tuşlarının tkl olduğu şekilde bir klavye bulamaz mıyım? Mesela ben uyguna Logitech K835 almıştım onu çok beğendi ama ışıklısını felan arıyorum ona biraz daha
Çok teşekkür ederim bunu çok sever.
Kesinlikle bunu alın biraz daha bütçe koyup o halde. %15 indirim seçeneği ile her şey dahil 1300 TL'ye geliyor. Keycapleri kasası vesaire çok kaliteli ben de kız arkadaşıma aldım çok memnun tipinden vesaire. Epomaker'in bir alt markası bu da.
Sanırım ışık yok bunda tam emin olamadım.Çok teşekkür ederim bunu çok sever.
Diğer modellerinde ışık var ama bu modelinde ışık yok gibi görünüyor ama ışıklıdır değil mi?
Yengemizin güle güle kullanması dileğiyle.Olsun ışıksız bile olsa garip bir havası var ben buradayım diyor klavye. 1.330 TL' ye aldım bunu teşekkür ederim tekrardan sana.
İyi günler.