🔥İndirim EA Oyunlarında Kaçırılmayacak Fırsatlar

MzK47555

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Unravel 13 TL.

Unravel Two 13 TL.

Mirror's Edge ( Eski olan ) 13 TL.

Mirror's Edge Catalyst 13 TL.

GRID 10 TL. ( Ultimate paketi 15 TL )

DiRT Rally 2.0 10 TL.

Titanfall 2 20 TL.

A Way Out 40 TL. ( Bu oyunu yalnızca iki kişi oynayabiliyor ve ekran bölünüyor. )

Ayrıca toplu paketler :

DEAD SPACE COLLECTİON ( Tüm eski oyunları ) 65 TL.

EA SCİ-Fİ COLLECTİON ( Tüm orijinal -eski- Dead Space oyunları ve Mass Effect™ Legendary Edition ) 163 TL.

BİOWARE MEGA COLLECTİON ( Tüm Dragon Age oyunları ve Mass Effect™ Legendary Edition ) 173 TL.

EA RACİNG MEGA COLLECTİON 200 TL. ( Alabilenler kaçırmasın. Daha önce böyle paket görmedim. )

EA costu ya.

Bu indirim ne zamana kadar geçerli

Titanfall kaçmaz

Oğlan için unravel serilerinin aylardır düşmesini bekliyordum.Çok makbule geçti teşekkürler :)

Arkadaslar BF 2042 Veya BF 5 almayı düşünüyoruz arkadasla oynicaz sadece multiplayer kısmı icin hangisi daha iyidir atmosfer olarak 2042 daha iyi ama begenmeyen cok ve 5 içinde hile dolu diyorlar kararsız kaldım bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

Arkadaslar BF 2042 Veya BF 5 almayı düşünüyoruz arkadasla oynicaz sadece multiplayer kısmı icin hangisi daha iyidir atmosfer olarak 2042 daha iyi ama begenmeyen cok ve 5 içinde hile dolu diyorlar kararsız kaldım bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
BF 1

Online oynayacaksanız 2042 alın bende bf5 var çok severek başladığım oyunu geçen günlerde artık hilesiz oyun oynayamadığım için silmek zorunda kaldım. Sana önerim 2042 alman bf5'e şu an yaklaşma derim. Net bir şekilde ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online oynayacaksanız 2042 alın bende bf5 var çok severek başladığım oyunu geçen günlerde artık hilesiz oyun oynayamadığım için silmek zorunda kaldım. Sana önerim 2042 alman bf5'e şu an yaklaşma derim. Net bir şekilde ...
Her maçta mı hile olur abi inanılmaz ya hatırladıkça sinirlerim bozuluyor :mad:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her maçta mı hile olur abi inanılmaz ya hatırladıkça sinirlerim bozuluyor :mad:
Cevaplarınız için teşekkür ederim

Geri