Ne alaka ya ne alaka?Sivaslısın kardeşim sen kendine gel. Hemen bırak calisthenicsi al bandılları eline basmaya başla
Haha aynen.Sporu yapan dışında tüm sivaslılar toplanmış konuya
Hocam spor salonuna falan git 1 aylık, her saat i denemeye çalış, elbet spor salonunda calisthenics yapan birini bulursun.Haha aynen.
%98'i öyle maalesef. Böyle estetik bir spora kimse önem vermiyor. İstanbul'a gitmekten başka şansım yok gibi.sivas ve calisthenics mi, wtf. sivaslıları sadece npc köylü sanıyordum şok oldum
(bende sivaslıyım, kendimi de npc sanıyordum)
hocam ben olsam istanbul gibi bi yere gelmezdim%98'i öyle maalesef. Böyle estetik bir spora kimse önem vermiyor. İstanbul'a gitmekten başka şansım yok gibi.
Neden hocam?hocam ben olsam istanbul gibi bi yere gelmezdim
deprem bölgesi, çok kalabalık, her yer bina ve mülteci, ek olarak çok pahalı yani asgari ücretle geçinen birisi iseniz tutunmak imkansız gibi bi şeyNeden hocam?
Öyle temelli kalmaya gitmem zaten. Kısa bir tatil gibi.deprem bölgesi, çok kalabalık, her yer bina ve mülteci, ek olarak çok pahalı yani asgari ücretle geçinen birisi iseniz tutunmak imkansız gibi bi şey
Ama deprem bölgesi olması dışında beni çok rahatsız etmiyor hatta istanbul dışında başka bi yere de gitmek istemem ancak il dışından gelenlerin çoğu bu şikayetlerden müzdarip
anladım hocam o güzel olur o zamanÖyle temelli kalmaya gitmem zaten. Kısa bir tatil gibi.