Sivas'ta calisthenics yapan arkadaş arıyorum

Sivaslısın kardeşim sen kendine gel. Hemen bırak calisthenicsi al bandılları eline basmaya başla

Hocam spor salonuna falan git 1 aylık, her saat i denemeye çalış, elbet spor salonunda calisthenics yapan birini bulursun.
Bizim salonda da bir tane öyle bir arkadaş var varlığından haberim yoktu bir gün akşam gittim bi baktım biri muscle up la uçuyo falan

sivas ve calisthenics mi, wtf. sivaslıları sadece npc köylü sanıyordum şok oldum

(bende sivaslıyım, kendimi de npc sanıyordum)

deprem bölgesi, çok kalabalık, her yer bina ve mülteci, ek olarak çok pahalı yani asgari ücretle geçinen birisi iseniz tutunmak imkansız gibi bi şey

Ama deprem bölgesi olması dışında beni çok rahatsız etmiyor hatta istanbul dışında başka bi yere de gitmek istemem ancak il dışından gelenlerin çoğu bu şikayetlerden müzdarip

deprem bölgesi, çok kalabalık, her yer bina ve mülteci, ek olarak çok pahalı yani asgari ücretle geçinen birisi iseniz tutunmak imkansız gibi bi şey

Ama deprem bölgesi olması dışında beni çok rahatsız etmiyor hatta istanbul dışında başka bi yere de gitmek istemem ancak il dışından gelenlerin çoğu bu şikayetlerden müzdarip
Öyle temelli kalmaya gitmem zaten. Kısa bir tatil gibi.

Calissthenics yapan kişileri bulmak zor. Zaten Türkiye'de belli başlı calisthenics salonları var onun dışında yok. Bulman zor olur hele de sivasta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,359
Üyeler
184,776
Son üye
Annieee
Geri