Fevkelade1i
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 2,062
Birkaç milyon kez yalan olduğu ispatlanan, aynı videoyu servis edip durmazsın kanka.İşine gelmeyince yalan dersiniz tabi.![]()
Oda TV kaynağın. Neyine güveneyim..
Birkaç milyon kez yalan olduğu ispatlanan, aynı videoyu servis edip durmazsın kanka.İşine gelmeyince yalan dersiniz tabi.![]()
Sen yandaş medya bakıyorsun ondan yalan diyorsun.Birkaç milyon kez yalan olduğu ispatlanan, aynı videoyu servis edip durmazsın kanka.
Oda TV kaynağın. Neyine güveneyim..
Ben yandaş medyayı hiç izlemiyorum, sosyal medyadan takip ediyorum sadece.Sen yandaş medya bakıyorsun ondan yalan diyorsun.
Kanka, ben ülkede mülteci yok demiyorum zaten. Varlar ama suça karışan anında sınırdışı ediliyor. Bunu görmüyorsunuz.Yahu milyonlarca Afgan pakiler var sonra suç oranları artıyor.![]()
Ben dediklerine inanmıyorum neyse sınıra kaçaklar umarım sınır dışı edilir bunlar en tehlikeli ülkelerden gelmişler zaten.Ben yandaş medyayı hiç izlemiyorum, sosyal medyadan takip ediyorum sadece.
Kanka, ben ülkede mülteci yok demiyorum zaten. Varlar ama suça karışan anında sınırdışı ediliyor. Bunu görmüyorsunuz.