- Reaksiyon skoru
- 2,726
fevkalade1i rezil bir insan kendi haricinde herkes yanlış forumda tek yaptığı arap sevicilik ve hükümet yandaşlığı forumlarda bunları görmek beni üzüyor şu yazdıklarında 1 tane bile yanlış görmüyorumŞimdi sana burda twitterdaki gibi muhalifler gibi hakaret etmicem doğru'da bulmuyorum zaten.
Türkiye suriye'ye girerken amaç terörü bitirmekti yapmaklada iyi yaptı çünkü orda PKK'nın alt birimi olan YPG bulunuyor ve sen terörü bitirmezsen güç toplayıp yine gelip saldırıcaktır neyse .İlk başta suriyeliler belli bir alana toplandı mülteci kamplarına. PKK kaçırıp bize karşı kullanmasın diye bunu geçmiş yıllarda da yaptılar 80 90 lı yıllar özellikle. Erdoğan yönetemedi süreci. saldı bunları şehire veya kentlere.
La adamların ülkesi yok çocuk yapıyor burda çok seri bir şekilde. Bide üstüne afganları alıyor içeriye. Üstüne vatandaşlık veriyor bu Bu Türkiyeyi araplaştırmak değilse ne bu?? Adamlar çoğaldıkca olay çıkartıyor
Deprem bölgelerinde bu adamlar taşkınlık çıkardı Örgütlendiler bunlar milli güvenlik sorunu.Düşman dışarda olsun ama içimizde olmasın....
Hala soylu kardeşimiz diyor. Suriyeliler bizim kardeşimiz değil.
Benden fazla devlet imkanlarında faydalıyorlar. Hastaneler hep bunlarla dolu bıktım.
Şehit ailelerin evinde sıvası yokken bu adam suriyelilere 0 evler vaadi verdi. Benim vergimle...
Erdoğan Sınır diye bişi bırakmadı ülkede, yol geçen hanı gibi
Unutma hudut namustur
Vatanını savunmayan adamın bu ülkede yeri olamaz.
Evlilik konusuna gelirsek.
Akraban hata yapmış.
Zihinsel eksikliği olan adam bana sorarsan hiç evlenmemeli çünkü sağlıklı bir aile ortamı çıkmaz. Bunların ileride çocukları olduğu zaman çocuğu da zihinsel eksikli doğarsa ne olucak? en önemlisi o veya sağlıklı doğdu nasıl yetişecek ben pek ordan akıllı adam çıkıcağını sanmam. Genel tabiriyle tabi.
Bizim ülkede evlilik şart gibi görünür ama değil olan çocuklara oluyor
Bazı ana ve babalar var aşırı bencil buda oraya yakın bir yere gidiyor.ama burda tamamen sağlık ötüründen yanlış anlama "bencil" dediğim felan yok
Herkes ana veya baba olmamalı...
Zafer turizm şart bu ülkeye