Efesevgili
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
Hangisini önerirsiniz yada bu tarzda öneriniz varmı
Assasin creed unity çok hoşuma gider oldum olası bi bak derimHangisini önerirsiniz yada bu tarzda öneriniz varmı
Ben nedense çok seviyorum zevksizmiyim neyimUnity serinin en kötü oyunudur. İlk oyun fena değil ama başarılı olamamıştır. 2. oyun en başarılı oyunlarındandır. 2 den başla.
Hangisini önerirsiniz yada bu tarzda öneriniz varmı
Beyler bana aşırı sarıcak oyun önerin ne olduğu farketmez ama grafikleri çok kötü olmasın çok sıkılıyorum hazır inidiirm varken alıyımUnity serinin en kötü oyunudur. İlk oyun fena değil ama başarılı olamamıştır. 2. oyun en başarılı oyunlarındandır. 2 den başla.
Oyun bozuk çıktı. Herkes tarafından yerden yere vuruldu. Ubisoft fena çaktı. Dünyanın zararını etti. Unity'i seven insan bir elin parmağını geçmez. Sen istisnasın dostumBen nedense çok seviyorum zevksizmiyim neyim
AC 2 al işte. Aşırı sarar.Beyler bana aşırı sarıcak oyun önerin ne olduğu farketmez ama grafikleri çok kötü olmasın çok sıkılıyorum hazır inidiirm varken alıyım
Hatta oyunun adı Prince of Persia Assassin olarak çıkacaktı sonra değiştirdilerprince of persia bu oyun assassin's creed ilham vermiş bir oyun oynamanı tavsiye ederim
Haklısın. Ezio üçlemesi dışında oyunların birbiriyle bağlantısı yok denecek kadar az.Assassins creed serisini daha önce hiç oynamadıysan ve sistemin kaldırıyorsa diğer arkadaşlar da hak verir ki önceki oyunlari oynamaya gerek yok direkt origins ardından odyssey oyna derim ben.
Hatta oyunun adı Prince of Persia Assassin olarak çıkacaktı sonra değiştirdiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haklısın. Ezio üçlemesi dışında oyunların birbiriyle bağlantısı yok denecek kadar az.
Benim için de çok özel bir oyundur. Warrior Within en sevdiğim oyunudur. Hala oynanabilir taş gibi oyun.evet bu konu hakkında enis cherryson bir video bile yapmıştı prince of persianın bende ayrı bir yeri vardır![]()
sizce farcry 5 güzelmiBenim için de çok özel bir oyundur. Warrior Within en sevdiğim oyunudur. Hala oynanabilir taş gibi oyun.