RDR2 - 228 liraya alınır mı?

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
690
Sorum başlıkta, Epic'te indirim var oyunda. Kendi kuponum var, NAYS ile alırsam totalde 228 lira ediyor. Alayım mı?

Sorum başlıkta, Epic'te indirim var oyunda. Kendi kuponum var, NAYS ile alırsam totalde 228 lira ediyor. Alayım mı?
Bence alınmaz ben 98₺ ye aldım ama tabii acil oynayacaksan alabilirsin ama beklerim dersen yaz indirimlerinde alırsın...
Hikaye oyunlarını oynayamıyorum aldım 20dk oynadım duruyor öyle abime hediye ettim hesabımı :D

Bence alınmaz ben 98₺ ye aldım ama tabii acil oynayacaksan alabilirsin ama beklerim dersen yaz indirimlerinde alırsın...
Hikaye oyunlarını oynayamıyorum aldım 20dk oynadım duruyor öyle abime hediye ettim hesabımı :D
İyide şuan dolar kurundan hesaplanıyor, bir daha o fiyatlara geleceğini sanmıyorum. Şuan 1k falan oyun

İyide şuan dolar kurundan hesaplanıyor, bir daha o fiyatlara geleceğini sanmıyorum. Şuan 1k falan oyun
Pek takip etmediğim için bilmiyorum hocam ama uygunsa yapıştır geç ama bilir arkadaşların dediklerine bakar ol daha iyi cevap alırsın...

her ne kadar güzel olsada o para bir oyun için kolay kolay verilemez.

her ne kadar güzel olsada o para bir oyun için kolay kolay verilemez.
Hocam maalesef herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor
Ayrıca daha pahalı oyunları oynayan insanlarda mevcut. RDR 2 gibi bir oyuna bu kadar para normal bence...

Son düzenleme:
alıyorum arkadaslar tskler, bu arada epicte oyun indirimde bi bakin derim

Hocam maalesef herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor :)
Ayrıca daha pahalı oyunları oynayan insanlarda mevcut. RDR 2 gibi bir oyuna bu kadar para normal bence...
tabi buda sizin düşünceniz para varsa alıp oynanır ben almam neden ? durumlar çok iyi olmadığı için. Durum varsa tabi alıcak olan alır. Yalnız düşüncemi aşşalayarak gülücük atmanızda ayrı ironik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,497
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri