ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 690
Sorum başlıkta, Epic'te indirim var oyunda. Kendi kuponum var, NAYS ile alırsam totalde 228 lira ediyor. Alayım mı?
Bence alınmaz ben 98₺ ye aldım ama tabii acil oynayacaksan alabilirsin ama beklerim dersen yaz indirimlerinde alırsın...Sorum başlıkta, Epic'te indirim var oyunda. Kendi kuponum var, NAYS ile alırsam totalde 228 lira ediyor. Alayım mı?
İyide şuan dolar kurundan hesaplanıyor, bir daha o fiyatlara geleceğini sanmıyorum. Şuan 1k falan oyunBence alınmaz ben 98₺ ye aldım ama tabii acil oynayacaksan alabilirsin ama beklerim dersen yaz indirimlerinde alırsın...
Hikaye oyunlarını oynayamıyorum aldım 20dk oynadım duruyor öyle abime hediye ettim hesabımı![]()
Hocam rdr2 1200tl olmamışmıydıSorum başlıkta, Epic'te indirim var oyunda. Kendi kuponum var, NAYS ile alırsam totalde 228 lira ediyor. Alayım mı?
Pek takip etmediğim için bilmiyorum hocam ama uygunsa yapıştır geç ama bilir arkadaşların dediklerine bakar ol daha iyi cevap alırsın...İyide şuan dolar kurundan hesaplanıyor, bir daha o fiyatlara geleceğini sanmıyorum. Şuan 1k falan oyun
Dünyanın en iyi oyunu almak için beklemen hata.Sorum başlıkta, Epic'te indirim var oyunda. Kendi kuponum var, NAYS ile alırsam totalde 228 lira ediyor. Alayım mı?
Hocam maalesef herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorher ne kadar güzel olsada o para bir oyun için kolay kolay verilemez.
Şu an güncel olarak yeni nesil kaliteli oyunlarda 150 TL altı oyun atar mısın?her ne kadar güzel olsada o para bir oyun için kolay kolay verilemez.
Oyun fiyatlarından haberin yok sanırımher ne kadar güzel olsada o para bir oyun için kolay kolay verilemez.
tabi buda sizin düşünceniz para varsa alıp oynanır ben almam neden ? durumlar çok iyi olmadığı için. Durum varsa tabi alıcak olan alır. Yalnız düşüncemi aşşalayarak gülücük atmanızda ayrı ironik.Hocam maalesef herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor
Ayrıca daha pahalı oyunları oynayan insanlarda mevcut. RDR 2 gibi bir oyuna bu kadar para normal bence...