RDR2 - 228 liraya alınır mı?

tabi buda sizin düşünceniz para varsa alıp oynanır ben almam neden ? durumlar çok iyi olmadığı için. Durum varsa tabi alıcak olan alır. Yalnız düşüncemi aşşalayarak gülücük atmanızda ayrı ironik.
Hocam herkesin durumu elbette aynı olmayabilir orası doğru...
Bu arada kimseyi aşağılamam ve oradaki niyetim de öyle değildi bilginiz olsun. Öyle anladıysanız hakkınızı helal edin

dostlarım sizin paranız çok olabilir ama durumu olmayanlar için 228tl bir oyun için fazla haberiniz olsun olay 150tl altı oyun olmaması değil.

dostlarım sizin paranız çok olabilir ama durumu olmayanlar için 228tl bir oyun için fazla haberiniz olsun olay 150tl altı oyun olmaması değil.
Piyasan haberin yok herhalde 1000TL altı oyun artık yok alışın şuna 228tl birde rdr2 için bal gibi fiyat alınır. Markete girip çıktığın zaman 500lük oluyorsun zaten 228tl 10 dolar farkındaysan.

arkadaşalr epicten nays ile alımda kartı ne seçiyoruz iş bankası mı?

Sorum başlıkta, Epic'te indirim var oyunda. Kendi kuponum var, NAYS ile alırsam totalde 228 lira ediyor. Alayım mı?
çok övülen bir oyun ama ben ısınamadım nedense, sarmadı beni steamden almıştım iade ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşalr epicten nays ile alımda kartı ne seçiyoruz iş bankası mı?
ben mastercard visa olarak seçiyorum

çok övülen bir oyun ama ben ısınamadım nedense, sarmadı beni steamden almıştım iade ettim

cashback geliyor mu hocam o sekilde emin miyiz

ödeme yöntemi olarak bunlar var sadece

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    45.4 KB · Hit: 28
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,472