CptnAktaş
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 984
işte yurtdışı nasıldır kozmetik durumu nasıldır vs diğer özelliklerDiger muhabbet dedigin ney
işte yurtdışı nasıldır kozmetik durumu nasıldır vs diğer özelliklerDiger muhabbet dedigin ney
Kozmetigi ayni özellikleri de aynı sadece kayit etmen gerek ki turkiye cihazi gibi arama yapabilesin tek farkli ozelligi buişte yurtdışı nasıldır kozmetik durumu nasıldır vs diğer özellikler
6k mıydı fiyatıKozmetigi ayni özellikleri de aynı sadece kayit etmen gerek ki turkiye cihazi gibi arama yapabilesin tek farkli ozelligi bu
Evet ve son 1 sene içinde 1 kere yurtdışına çıkıp girmek lazım. Yakın ülkeler de oluyor Kıbrıs, Gürcistan vs.6k mıydı fiyatı
evet ilkBen öyle olduğunu düşünmüyorum telefonu rutin olarak gece şarja koyup sabah alırsanız son 1 2 saat kala %80 de sabit tutuyor siz alana kadar 100 olmuş oluyor ama 100 olması dediğim gibi son 1 2 saatlik kısımda oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam benim de 6 ay 100 dü sonradan hızlı düşüyor ilk defa apple cihaz kullanıyorsunuz sanırım.
evet keser ondan sonra 99a düşer birdaha şarj başlar gece bu döngü olurtelefon tam şarj olduğunda akımı kendisi keser gece takılsa da bir şey olmaz
ben taktığım zamanı not ettim ayrıca geçen ayda mesaj geldi 4 ayda 3 kere mesaj atıldı 4 güne kapanıyor bende deneerim direkt kapanıcak mı diye@TinerciAlper adama şey soruyorum fiziki sim ne zaman takıldî diye hani kac gün hakkîm kaldı falan adam 1 seneden beri kullaniyorum diyor hicbir kapanma yapmadi diyor ben bunu nasil anlayabilirim hocam kaç gün kaldigini falan biliyor musunuz?