Hangi monitörü alıyım

İllaki birini alacaksanız arkadaşın da dediği gibi viewsonic alın
Samsung panelde fresync premium var diğerinde yok o daha iyi değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İllaki birini alacaksanız arkadaşın da dediği gibi viewsonic alın
Bide ben donanım arşivin sistemini alanlardanım 2 k monitör almam lazım ben de size soruyum dedim

Ghosting nedir ve de bana zararı ne
Bunun gibi bişey

Samsung panelde fresync premium var diğerinde yok o daha iyi değil mi

Bide ben donanım arşivin sistemini alanlardanım 2 k monitör almam lazım ben de size soruyum dedim
Viewsonic monitörleri genellikle samsung dan daha iyi oluyor. Ama bu samsung monitörün özellikleri daha iyi. Kısacası iki monitör de hemen hemen aynı fakat ben viewsonic i tercih ederim.

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    37.6 KB · Hit: 43
Bunun gibi bişey

Viewsonic monitörleri genellikle samsung dan daha iyi oluyor. Ama bu samsung monitörün özellikleri daha iyi. Kısacası iki monitör de hemen hemen aynı fakat ben viewsonic i tercih ederim.
Ghosting dediğin şey oyunlarda ne gibi sorun yaratır

Mesela cs oynuyorsun. Adamı gördün. Sonra adam saklandı. Fakat saniye de olsa adamın 1saniye önceki halini görüyorsun. Bu çok olursa can sıkıcı olabiliyor.
Peki ben kavisli ekran alıcam IPS yoki kavisli olarak almak istesem alsam da çok pahalı yani bu bütün va monitör lerde mi oluyor hep

Mesela cs oynuyorsun. Adamı gördün. Sonra adam saklandı. Fakat saniye de olsa adamın 1saniye önceki halini görüyorsun. Bu çok olursa can sıkıcı olabiliyor.
Ayrıca ekran kartım 6750 XT mesh 2 X bu etkiler mi

Geri