Herkes 2. turda ailesinin atacağı kişiye oy atsın. Bakalım nasıl sonuç çıkacak?

Ailemin oy tercihi

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 76 46.1%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 79 47.9%
  • Seçime gitmeyecek.

Oylar: 17 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    165
sülale bir teyzem hariç komple RTE müriti. öncekinde kabinin dibinde içeriye baktılar yine de KK bastım ama baktım bunlar uğraşılır insanlar değil foto fln istiyorlar o derece o yüzden rte basıp foto çekip kağıdı yırtıp zarfa koycam :cool::cool::cool::cool:
Photoshopla oy kağıdını halledersin.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
zıt fikirli aileler gene düşünülmemiş :)

babam : akp
annem : chp
ben : iki tane bonti ee bitane snikırs ee bitane büsküt forevle ee bitane doridos cubun eee tenkyu

baba tarafı koyunun koyusu akp anne tarafı sade chp geçen bi tartıştım babamla az kalsın kafama terlik yiyordum bunlar Allaha bu kadar tapmıyorlar vallaha 2 3 tane psoter getirmişti babam eve rte nın annem yırttı attı.

47 E 47 çıkmış 3.tura gidecek seçim heralde

Annem RTE, babam KK, ben ise bu sefer kullanmayacağım :)
knkm kullanmamak olur mu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sülale bir teyzem hariç komple RTE müriti. öncekinde kabinin dibinde içeriye baktılar yine de KK bastım ama baktım bunlar uğraşılır insanlar değil foto fln istiyorlar o derece o yüzden rte basıp foto çekip kağıdı yırtıp zarfa koycam :cool::cool::cool::cool:
knkm kk ya oy bas keç rte basma çok çok 1 ay söylenirler

Ben iki moruğa da karşıyım. KK yerine başka biri olsaydı belki verirdim.
20 senedir ne oldugu bariz moruk basa gelecek tekrar eger oy vermezsen digerine şans ver lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur, niye olmasın?
sen demek benim modern fikirlerim var calıstıgım iyi isimler var en kötü şartlarda insan gibi yaşatcam sizi ama secmen aramak senin kötü yanını.
senin rakip anamızı aglatmak 20 senedir insanlar yaptıgı tek iyi iş bulamamak kurtamak icin onu , adama oy verenler din gibi inandıgı icin vermek ama sen dedeye şans vermedigin icin bu adam tekrar kazanmak biz insan gibi yaşayamamak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,743
Üyeler
184,974
Son üye
ardea
Geri