M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,172
daha olmadı olacakhe knk öyle mi olmuş ya
daha olmadı olacakhe knk öyle mi olmuş ya
Photoshopla oy kağıdını halledersin.sülale bir teyzem hariç komple RTE müriti. öncekinde kabinin dibinde içeriye baktılar yine de KK bastım ama baktım bunlar uğraşılır insanlar değil foto fln istiyorlar o derece o yüzden rte basıp foto çekip kağıdı yırtıp zarfa koycam![]()
Aferin sana baya havalısın morukAnnem RTE, babam KK, ben ise bu sefer kullanmayacağım![]()
Havalılık ne alaka? Ben havalıyım fln mı dedim?Aferin sana baya havalısın moruk
knkm kullanmamak olur mu yaAnnem RTE, babam KK, ben ise bu sefer kullanmayacağım![]()
knkm kk ya oy bas keç rte basma çok çok 1 ay söylenirlersülale bir teyzem hariç komple RTE müriti. öncekinde kabinin dibinde içeriye baktılar yine de KK bastım ama baktım bunlar uğraşılır insanlar değil foto fln istiyorlar o derece o yüzden rte basıp foto çekip kağıdı yırtıp zarfa koycam![]()
Olur, niye olmasın?knkm kullanmamak olur mu ya
20 senedir ne oldugu bariz moruk basa gelecek tekrar eger oy vermezsen digerine şans ver lütfenBen iki moruğa da karşıyım. KK yerine başka biri olsaydı belki verirdim.
sen demek benim modern fikirlerim var calıstıgım iyi isimler var en kötü şartlarda insan gibi yaşatcam sizi ama secmen aramak senin kötü yanını.Olur, niye olmasın?
Yine de oy vermemen ikisinden birini desteklediğin anlamına geliyor.Ben iki moruğa da karşıyım. KK yerine başka biri olsaydı belki verirdim.