Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Tealha

80+
Reaksiyon skoru
3
İncehesaptan yeni aldığım kasa god of war oynarken 87 derecelere kadar çıkıyo undervolt denedim 82 lere anca düştü. Acaba geri yollasam sorun olduğunu söyleyip ilgilenirler mi?
Kasanın yan tarafındaki temperli camı çıkarmam ısı konusunda yardım olur mu bir de ?

İncehesaptan yeni aldığım kasa god of war oynarken 87 derecelere kadar çıkıyo undervolt denedim 82 lere anca düştü. Acaba geri yollasam sorun olduğunu söyleyip ilgilenirler mi?
Kasanın yan tarafındaki temperli camı çıkarmam ısı konusunda yardım olur mu bir de ?
Macun ve sogutucun nedir

Stok fanla gelen macuna müdahale ettiniz mi? Ya da 2.el mi aldınız?

Kasa modeli nedir? Eğer kalitesiz bir kasa ise değerler normal.

Macun dandik olabilir. Iyi bir macunla sicaklik düşer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde stok fanla gelen macunlar standart basit islemler icin yetecek macunlardir. Yani oyunlarda yetmez
Stok fanla gelen macuna müdahale ettiniz mi? Ya da 2.el mi aldınız?
Kasa modeli nedir? Eğer kalitesiz bir kasa ise değerler normal.
https://www.incehesap.com/frisby-panda-fc-9405g-650w-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-59318/ kasa bu hocam.

stok fan ile normal. 5600e kule tipi şarttır.

macun değişse ne olur dostum stok fanla o değerleri alabilmen gayet normal ya o kadar soğutabiliyor ancak

Soğutucu alinca onunla birlikte macunda almak zorunda kalacaksın zaten mecburen.

ryzen 3600 bile stok soğutucuyla fırın gibi çalışıyor. malesef iyi soğutucu şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri