Bilgisayarı açtığımda bios ekranında kalıyor daha öncede böyle bir sorunla karşılaşmıştım ssd'yi söküp takarak sorunu gidermiştim şimdi 7-8 kez söküp takmama rağmen bios ekranını geçemiyorum sistem DA MD-1 yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
%90 depolama birimin bozuldu hocam. Gönder garantiye.Bilgisayarı açtığımda bios ekranında kalıyor daha öncede böyle bir sorunla karşılaşmıştım ssd'yi söküp takarak sorunu gidermiştim şimdi 7-8 kez söküp takmama rağmen bios ekranını geçemiyorum sistem DA MD-1 yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler garantsi bitti diye hatırlıyorum yeni bir ssd alsam kurulum falan yapmam gerekirmi acaba%90 depolama birimin bozuldu hocam. Gönder garantiye.
Teşekkürler malesef başka depolamam yokBozulmuştur büyük ihtimalle başka bir depolama var mı elinde takabileceğin
Windows'u kurman gerek hocam.Teşekkürler garantsi bitti diye hatırlıyorum yeni bir ssd alsam kurulum falan yapmam gerekirmi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler malesef başka depolamam yok
Win 10 11 kurman gerekecek evetTeşekkürler garantsi bitti diye hatırlıyorum yeni bir ssd alsam kurulum falan yapmam gerekirmi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler malesef başka depolamam yok