Metal Tshirt Önerisi

121709

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,546
Bathory olur megadeth, metallica, xasthur, taake cannibal corpse, burzum, behemoth, ac/dc, kiss, black sabbath, happy days vs oversize tshirt arıyorum, nereden bulabilirim? Yada siz önerir misiniz? Önerirken şunlara dikkat edin;
Bazıları resimde çok güzel vs görünüyor, logosu/baskısı falan güzel ama fotoğraflı yorumlara bir bakıyorsun baskı küçücük resimdekiyle alakasız. Buna dikkat ederek önerir misiniz?

Bunlara bakabilirsin.

Nirvana baskılı al 🤠💀
O da olur önerir misin bi' tshirt?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlara bakabilirsin.
Güzel ama tam istediğim değil, hani grupların giydiği gibi vs istiyorum ben. Nasıl bulurum?

istanbulda yaşıyorsan kadıköy'de akmar pasajına satan birçok yer var. fiyatları da çok pahalı değil. aradığını hem daha rahat, hem deneyerek bulabilirsin.

istanbulda yaşıyorsan kadıköy'de akmar pasajına satan birçok yer var. fiyatları da çok pahalı değil. aradığını hem daha rahat, hem deneyerek bulabilirsin.
İzmirdeyim, keşke akmar pasajına gidebilme imkanım olsa. Rahmetli apache ayhan'ın dükkanı vardı orada..

senin zevkini bilemem ki istedigin gruplarin tshirtlerine bak iste
Soylemesi kolay evet, bu benim aklıma gelmedi ve burada konu açtım değil mi? Baktım tabii ama Türkiye'de internet üzerinde pek bulamıyorum düzgün şeyler ve bulduklarıma da güvenemiyorum. Sizin bildiğiniz vs var mı diye burada konu açtım zaten..

Geri