Öneri KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ LÜTFEN

kendirbey

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
900
incehesabın cuma günü indiriminden

DeathAdder V2 X HyperSpeed model mouseyi 800 TL ye aldım 2 gündür kullanıyorum ama mouse elime büyük geliyor ve çok düz bir mouse olduğu için tutuş şeklime hiç uygun değil. sizlerden alternatif bir mouse önerisi bekliyorum bütçe 800 900 arası ama gerçekten değecek bir ürün olursa bunu iade edip üstüne biraz daha ekleyip alabilirim​

teşekkürler

kanka buda dümdüz tasarım ben rahat tutamıyorum böyle elim tam oturmuyor :D

hocam artík hic mantikli gelmiyor ajazz ya butce arttirip vgn f1 pro yoksa hyperx haste ,m800 ,endgame xmr1
hocam valla verdim sipariş gelsin bi incelerim beğenirsem kullanırım beğenmezsem 1 hafta içinde iade edip bütçe arttırana kadar bekler f1 pro alırım

hocam valla verdim sipariş gelsin bi incelerim beğenirsem kullanırım beğenmezsem 1 hafta içinde iade edip bütçe arttırana kadar bekler f1 pro alırım
pil suresi,baglanti da problem ve skatez ve uzun vadeli olup olmamasí kafayi kurcalayan seyler by mouseta gecen forumda bir arkadas baglantida problem yasamis bide skatez parasi ekleyince mouse 1000tl yi asiyordu mantigi kalmiyordu o zamandan beri tavsiye etmiyorum artík

pil suresi,baglanti da problem ve skatez ve uzun vadeli olup olmamasí kafayi kurcalayan seyler by mouseta gecen forumda bir arkadas baglantida problem yasamis bide skatez parasi ekleyince mouse 1000tl yi asiyordu mantigi kalmiyordu o zamandan beri tavsiye etmiyorum artík
pil süresi benim içinde sıkıntı bu yüzde f1 pro max bile düşünüyordum bu gelsin bi inceler olmadı 1 hafta içinde iade ederim zaten kullanmam beğenmezsem

• Beğen
Reaksiyonlar: Harn
Geri