Neler Yeni

Evde kafede blue switch çok rahatsız eder mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Blue switch bir klavye almayı planlıyordum ama sizce çok rahatsız eder mi?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Almak istediğin blue switch’li klavyenin youtube incelemesinde bir ses testi yapmışlardır. (Genelde pek çok modelde oluyor)

Evet blue switch sesli bir switch, odada tek isen sorun olmayabilir ama birilerinin yanında şakır şukur çok rahatsız edici olacaktır.

Sessiz mekanik switch bulmak da kolay değil. Cherry mx’in low profile silent red serisi switch’leri fena değil gibiydi sessizlik bakımından.

Bende de MSI GK50 Low Profile kaihl beyaz switch’li bir ürün var. Yanımda biri olduğunda laf ediyor ki benim switch’ler mavi switch’lerden bir tık daha tiz ve daha sessiz olmasına rağmen.

Livaković

80+ Silver

bluw switchib doğası bu ben şahsen hem sesli hem sessiz orta bir gürültü istediğim için red switch tercih ediyorum eğer sesi beğeniyorsanız size bir problem olmaz ama aile evide yaşıyorsanız o klavyeyi ertesi gün babanıızn camdYaan aşağı atması mümkün olabilir (Yaşandı)

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Yusuf

blue switch kullanıyorum. evet sesli mi sesli ama ben blue switchli klavyemi modladım, içerisine foam tape izolasyon yaptım şuan clicky denilen sesi çıkarıyor ama boş modlanmamış hali kütür kütür ses çıkarıyor yalan yok. ben blue swtich klavye alacaklara herdaim modlanmış yada sıfır alacaksa modlayabileceği klavyeleri tercih etmelerini tavsiye ediyorum yok ben uğraşamam diyorsan red al geç. ama blue switchin verdiği keyfine hiçbir switch veremiyor.

Livaković

80+ Silver
blue switch kullanıyorum. evet sesli mi sesli ama ben blue switchli klavyemi modladım, içerisine foam tape izolasyon yaptım şuan clicky denilen sesi çıkarıyor ama boş modlanmamış hali kütür kütür ses çıkarıyor yalan yok. ben blue swtich klavye alacaklara herdaim modlanmış yada sıfır alacaksa modlayabileceği klavyeleri tercih etmelerini tavsiye ediyorum yok ben uğraşamam diyorsan red al geç. ama blue switchin verdiği keyfine hiçbir switch veremiyor.
Blue switch alsam eve herhalde peder beni pılını pırtını topla Bilmem ne git der awkdkjawdawjdwa

Top Bottom