bluw switchib doğası bu ben şahsen hem sesli hem sessiz orta bir gürültü istediğim için red switch tercih ediyorum eğer sesi beğeniyorsanız size bir problem olmaz ama aile evide yaşıyorsanız o klavyeyi ertesi gün babanıızn camdYaan aşağı atması mümkün olabilir (Yaşandı)Evde kafede blue switch çok rahatsız eder mi?
Blue switch bir klavye almayı planlıyordum ama sizce çok rahatsız eder mi?
blue switch kullanıyorum. evet sesli mi sesli ama ben blue switchli klavyemi modladım, içerisine foam tape izolasyon yaptım şuan clicky denilen sesi çıkarıyor ama boş modlanmamış hali kütür kütür ses çıkarıyor yalan yok. ben blue swtich klavye alacaklara herdaim modlanmış yada sıfır alacaksa modlayabileceği klavyeleri tercih etmelerini tavsiye ediyorum yok ben uğraşamam diyorsan red al geç. ama blue switchin verdiği keyfine hiçbir switch veremiyor.Evde kafede blue switch çok rahatsız eder mi?
Blue switch bir klavye almayı planlıyordum ama sizce çok rahatsız eder mi?
Blue switch alsam eve herhalde peder beni pılını pırtını topla Bilmem ne git der awkdkjawdawjdwablue switch kullanıyorum. evet sesli mi sesli ama ben blue switchli klavyemi modladım, içerisine foam tape izolasyon yaptım şuan clicky denilen sesi çıkarıyor ama boş modlanmamış hali kütür kütür ses çıkarıyor yalan yok. ben blue swtich klavye alacaklara herdaim modlanmış yada sıfır alacaksa modlayabileceği klavyeleri tercih etmelerini tavsiye ediyorum yok ben uğraşamam diyorsan red al geç. ama blue switchin verdiği keyfine hiçbir switch veremiyor.