VLR`ZwiReK
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
yeni sistem aladım gpu boşta 50 derece fanlar falan çalışmıyor yüktede 60-65 falan iyi mi?
fanlar çalışmadan öyleyse normal yüktede normal gibi ekran kartın ne ?yeni sistem aladım gpu boşta 50 derece fanlar falan çalışmıyor yüktede 60-65 falan iyi mi?
rx 6700xtfanlar çalışmadan öyleyse normal yüktede normal gibi ekran kartın ne ?
he onu bilmiyom hocam. ama bende tuf 1660 super var boşta 60 yükte yine 60rx 6700xt
hep laptop kullandım oyunlarda 90 dereceleri görüyordu şimdiki ekran kartları kocaman ve hiç ısınmıyorlar gerçekten inanılmaz yahe onu bilmiyom hocam. ama bende tuf 1660 super var boşta 60 yükte yine 60hep aynı
65 eçıkıyor arada
anladım hocam teşekkürlerekran kartının fanları ısındığı zaman çalışmak üzere programlanmıştır. Masaüstünde boştayken sıcaklık 50 - 55 dereceye gelmeden fan çalıştırmaz 55 derecede çalışan fan da 45lere kadar soğutur sonra yine durur. Herhangi bi ayarını değiştirmediyseniz tedirgin olmanıza gerek yok kartı tasarlayan mühendisler ısısını test ediyorlar
laptop kullanılmaz oyun oynuyorsan valla. naparsan yap ısınıyor. sanırım buz dolabının içinde oynamak gerekhep laptop kullandım oyunlarda 90 dereceleri görüyordu şimdiki ekran kartları kocaman ve hiç ısınmıyorlar gerçekten inanılmaz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım hocam teşekkürler