Gpu boşta 50 derece normal mi

Reaksiyon skoru
91
yeni sistem aladım gpu boşta 50 derece fanlar falan çalışmıyor yüktede 60-65 falan iyi mi?

Yeni nesil kartlar boşta fan çevirmez k yüzden 50 derece normal yükte de 65 derece çok serin bir sıcaklık değeri.

ekran kartının fanları ısındığı zaman çalışmak üzere programlanmıştır. Masaüstünde boştayken sıcaklık 50 - 55 dereceye gelmeden fan çalıştırmaz 55 derecede çalışan fan da 45lere kadar soğutur sonra yine durur. Herhangi bi ayarını değiştirmediyseniz tedirgin olmanıza gerek yok kartı tasarlayan mühendisler ısısını test ediyorlar

he onu bilmiyom hocam. ama bende tuf 1660 super var boşta 60 yükte yine 60 :D hep aynı :D 65 eçıkıyor arada
hep laptop kullandım oyunlarda 90 dereceleri görüyordu şimdiki ekran kartları kocaman ve hiç ısınmıyorlar gerçekten inanılmaz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartının fanları ısındığı zaman çalışmak üzere programlanmıştır. Masaüstünde boştayken sıcaklık 50 - 55 dereceye gelmeden fan çalıştırmaz 55 derecede çalışan fan da 45lere kadar soğutur sonra yine durur. Herhangi bi ayarını değiştirmediyseniz tedirgin olmanıza gerek yok kartı tasarlayan mühendisler ısısını test ediyorlar
anladım hocam teşekkürler

hep laptop kullandım oyunlarda 90 dereceleri görüyordu şimdiki ekran kartları kocaman ve hiç ısınmıyorlar gerçekten inanılmaz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam teşekkürler
laptop kullanılmaz oyun oynuyorsan valla. naparsan yap ısınıyor. sanırım buz dolabının içinde oynamak gerek :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri