Düşük puanlı liselerde yabancı dil bölümü var mı?

BGSGP

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556
İngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?

İngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?
oluyor diye biliyorum bu arada sizin hocalarda çok bol kefeden not vermeye başladımı? ingilizce sınavının yarısını salladım bide sorudaki pozitif negatifleri gruplandırdım kağıdı verirken hocaya emeğe saygı gösterirseniz sevinirim dedim bi baktım 96 almışım not en yüksek notum 75 ti ingilizceden

Yabancı dil bölümü talep ile alakalı. Sınıf açılabilmesi için en az 10 kişi gerekiyor. Sınıf açıldıktan sonra 5-6 kişi kalsanız bile liseden mezun olana kadar okuyabilirsiniz.

oluyor diye biliyorum bu arada sizin hocalarda çok bol kefeden not vermeye başladımı? ingilizce sınavının yarısını salladım bide sorudaki pozitif negatifleri gruplandırdım kağıdı verirken hocaya emeğe saygı gösterirseniz sevinirim dedim bi baktım 96 almışım not en yüksek notum 75 ti ingilizceden
E-okulda şube ortalaması 60-70 civarında geziyor. Benim en düşük notum 80.

Liselerdeki dil bölümleri bomboş hiçbir anlamı yok. Bende dil seçmiştim ama aşırı verimsiz sürekli olarak ekstra para alıyorlar yok onun kitabı yok bunun kitabı. Şuan kendim YDT için hazırlanıyorum, fazlasıyla verimli oluyor. İngilizce dediğin kadar iyiyse dil bölümünün sana katacağı bir şey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En azından eşit ağırlık seçip üniversite sınavı için kendine zemin hazırlayabilirsin son sene YDT kasarsın zaten.

Liselerdeki dil bölümleri bomboş hiçbir anlamı yok. Bende dil seçmiştim ama aşırı verimsiz sürekli olarak ekstra para alıyorlar yok onun kitabı yok bunun kitabı. Şuan kendim YDT için hazırlanıyorum, fazlasıyla verimli oluyor. İngilizce dediğin kadar iyiyse dil bölümünün sana katacağı bir şey olmaz.

En azından eşit ağırlık seçip üniversite sınavı için kendine zemin hazırlayabilirsin son sene YDT kasarsın zaten.
bir şey katmasına gerek yok, sınıfı geçsem yeter hocam. Sınıfı geçmeye yardımcı oluyor mu? Oluyorsa benim için yeter de artar :)

bir şey katmasına gerek yok, sınıfı geçsem yeter hocam. Sınıfı geçmeye yardımcı oluyor mu? Oluyorsa benim için yeter de artar :)
Dersler bomboş. Geçersin kolayca. Zaten ingilizce 10 saat falan oluyor.

Dil bölümü olan bir liseye gidersen zaten sınıfının hepsi neredeyse kız oluyor,erkekler çok nadir.

hocam ingilizce seviyeniz ne ona göre bi şey sorucam da

a1 a2 a3 b1 b2 diye gidiyor ya onu soruyorum

10 kişiden fazla öğrenci dil seçer ise açarlar yabancı dil sınıfı, ama şunu unutma düşük puanlı liselerde insanlar yabancı dili iyi olduğu için değil matematik yapamadığı ve sözel seçmek istemediği için seçer. Ona göre ortama hazırlıklı ol.

Anadolu liselerinde eskiden ingilizce gayet önemli bir dersti. Şu an nasıl bilmiyorum. Anadolu liselerini tercih edebilirsin ve tercihten önce ilgili okulları arayıp detaylı bilgi de alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri