Endüstriyel Tasarım nasıl bir bölüm

dostlar dürüst olayım hayatım boyunca akademik olarak hiç başarılı değildim yks dönemi ailem istemeden beni okuldan alıp dershaneye yazdırınca benim yks dönemi mındar oldu tyt 744K söz 71K dil 46k geldi gastronomi yazacaktım bölümü gözleri tutmadığı için yollamadılar bilgisayarla haşır neşir olduğum için ilçedeki myo da bilgisayar prog okuyorum GANO 2.88 dikey geçiş ile YBS düşünüyorum fakat olmazsa diye B planım ise YKS tekrardan girmek,kasten düşük puanlı yerlere bakarken endüstriyel tasarım bölümünü buldum,benim içimde hep bir mühendis olma isteği vardı,olamazsam bile bir nevi hayallerimi gerçekleştirmiş olurum,fakat 4 yıldan fazla okumak nedense (2+4=6 sene olacak) zaman kaybı hissinden kurtulamıyorum,ayrıca bu bölüm tam olarak sanayi ile alakası var mı çünkü derslerine baktığım müzikoloji vardı?bu bölümden gano yu yüksek tutarak endüstriyel tasarım mühendisliğine geçiş var mı?önü açık mı?önerir misin çünkü okuldaki kariyer hocası bile bunla ilgili bir şey bulamadı,teşekkürler
sana bağlı bir bölüm kralda olursun köle de. Yapay zekanın buraya gireceği yok tasarım ve fikir bölümü.

niye 4 yıllığa tamamlamak istiyorsun ki?
hocam benim dayım elektrik elektronik/kimya mühendisi şuan işsiz olup 40ına merdeven dayamış olsa da kuzenim de tıp okuyor zaten ailem karşılaştırıyor onlarla beni hem cidden okumak için okumak istediğimden hem başarısız olup ailenin sevilmeyen çocuğu olmamak için

hocam benim dayım elektrik elektronik/kimya mühendisi şuan işsiz olup 40ına merdeven dayamış olsa da kuzenim de tıp okuyor zaten ailem karşılaştırıyor onlarla beni hem cidden okumak için okumak istediğimden hem başarısız olup ailenin sevilmeyen çocuğu olmamak için
Neden dgs'ye çalışıp iyi bir üniversitede mühendislik okumuyorsunuz?

Neden dgs'ye çalışıp iyi bir üniversitede mühendislik okumuyorsunuz?
hocam dediğim gibi akademik başarılı değilim ben tanıyorum kendimi o kadar yüksek yapamam
ben zaten bir tane liste oluşturdum taslak olarak dgs de açıkta kalmayacak şekilde

Uluslararası Final Üniversitesi-Yazılım Mühendisliği(İngilizce,Burslu)-SAY-286,94-5.603
Yakın Doğu Üniversitesi-Bilişim Sistemleri Mühendisliği(İngilizce,Burslu)-SAY-277,99-9.238
Doğu Akdeniz Üniversitesi-Matematik ve Bilgisayar Bilimleri(İngilizce,Burslu)-SAY-270,73-13.217
Doğu Akdeniz Üniversitesi-İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri(İngilizce,Burslu)-SAY-262,77-18.724
Lefke Avrupa Üniversitesi-Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri(İngilizce,Burslu)-SAY-243,67-36.429
Lefke Avrupa Üniversitesi-Yönetim Bilişim Sistemleri(İngilizce,Burslu)-EA-220,75-94.257

hocam dediğim gibi akademik başarılı değilim ben tanıyorum kendimi o kadar yüksek yapamam
ben zaten bir tane liste oluşturdum taslak olarak dgs de açıkta kalmayacak şekilde

Uluslararası Final Üniversitesi-Yazılım Mühendisliği(İngilizce,Burslu)-SAY-286,94-5.603
Yakın Doğu Üniversitesi-Bilişim Sistemleri Mühendisliği(İngilizce,Burslu)-SAY-277,99-9.238
Doğu Akdeniz Üniversitesi-Matematik ve Bilgisayar Bilimleri(İngilizce,Burslu)-SAY-270,73-13.217
Doğu Akdeniz Üniversitesi-İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri(İngilizce,Burslu)-SAY-262,77-18.724
Lefke Avrupa Üniversitesi-Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri(İngilizce,Burslu)-SAY-243,67-36.429
Lefke Avrupa Üniversitesi-Yönetim Bilişim Sistemleri(İngilizce,Burslu)-EA-220,75-94.257
Kıbrısta okumanı asla önermem, eğitimi aşırı kötü ve maalesef çoğu ülkede üniversite yerine konmuyor. Türkiyede çok da iyi olmayan bir üniversiteyi tercih etsen daha iyi.

Kıbrısta okumanı asla önermem, eğitimi aşırı kötü ve maalesef çoğu ülkede üniversite yerine konmuyor. Türkiyede çok da iyi olmayan bir üniversiteyi tercih etsen daha iyi.
Zaten araya Türkiye'de düşük olan yerleri de ekleyeceğim usta tercih yaparken adı üstünde taslak ben her girebileceğim bölümün en düşük puanlı yerlerini yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,276
Üyeler
175,185
Son üye
OkyanusyA25
Geri