oluyor diye biliyorum bu arada sizin hocalarda çok bol kefeden not vermeye başladımı? ingilizce sınavının yarısını salladım bide sorudaki pozitif negatifleri gruplandırdım kağıdı verirken hocaya emeğe saygı gösterirseniz sevinirim dedim bi baktım 96 almışım not en yüksek notum 75 ti ingilizcedenİngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?
Yabancı dil bölümü talep ile alakalı. Sınıf açılabilmesi için en az 10 kişi gerekiyor. Sınıf açıldıktan sonra 5-6 kişi kalsanız bile liseden mezun olana kadar okuyabilirsiniz.İngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?
E-okulda şube ortalaması 60-70 civarında geziyor. Benim en düşük notum 80.oluyor diye biliyorum bu arada sizin hocalarda çok bol kefeden not vermeye başladımı? ingilizce sınavının yarısını salladım bide sorudaki pozitif negatifleri gruplandırdım kağıdı verirken hocaya emeğe saygı gösterirseniz sevinirim dedim bi baktım 96 almışım not en yüksek notum 75 ti ingilizceden
bir şey katmasına gerek yok, sınıfı geçsem yeter hocam. Sınıfı geçmeye yardımcı oluyor mu? Oluyorsa benim için yeter de artarLiselerdeki dil bölümleri bomboş hiçbir anlamı yok. Bende dil seçmiştim ama aşırı verimsiz sürekli olarak ekstra para alıyorlar yok onun kitabı yok bunun kitabı. Şuan kendim YDT için hazırlanıyorum, fazlasıyla verimli oluyor. İngilizce dediğin kadar iyiyse dil bölümünün sana katacağı bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azından eşit ağırlık seçip üniversite sınavı için kendine zemin hazırlayabilirsin son sene YDT kasarsın zaten.
Dersler bomboş. Geçersin kolayca. Zaten ingilizce 10 saat falan oluyor.bir şey katmasına gerek yok, sınıfı geçsem yeter hocam. Sınıfı geçmeye yardımcı oluyor mu? Oluyorsa benim için yeter de artar
hocam ingilizce seviyeniz ne ona göre bi şey sorucam daİngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?
A3 diye bir seviye yok hocam. A1-A2,B1-B2,C1-C2hocam ingilizce seviyeniz ne ona göre bi şey sorucam da
a1 a2 a3 b1 b2 diye gidiyor ya onu soruyorum
İsteğe bağlı açılıyorİngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?
o olayları çok bilmiyorum hocamA3 diye bir seviye yok hocam. A1-A2,B1-B2,C1-C2