Neler Yeni

Düşük puanlı liselerde yabancı dil bölümü var mı?

BGSGP

80+ Bronze
İngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,177
İsim
uwu
İngilizcem çok iyi, diğer notlarım ise çok kötü. LGS puanı düşük liselerde yabancı dil bölümü oluyor mu?
oluyor diye biliyorum bu arada sizin hocalarda çok bol kefeden not vermeye başladımı? ingilizce sınavının yarısını salladım bide sorudaki pozitif negatifleri gruplandırdım kağıdı verirken hocaya emeğe saygı gösterirseniz sevinirim dedim bi baktım 96 almışım not en yüksek notum 75 ti ingilizceden

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,309
İsim
Semih Boran
Yabancı dil bölümü talep ile alakalı. Sınıf açılabilmesi için en az 10 kişi gerekiyor. Sınıf açıldıktan sonra 5-6 kişi kalsanız bile liseden mezun olana kadar okuyabilirsiniz.

BGSGP

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oluyor diye biliyorum bu arada sizin hocalarda çok bol kefeden not vermeye başladımı? ingilizce sınavının yarısını salladım bide sorudaki pozitif negatifleri gruplandırdım kağıdı verirken hocaya emeğe saygı gösterirseniz sevinirim dedim bi baktım 96 almışım not en yüksek notum 75 ti ingilizceden
E-okulda şube ortalaması 60-70 civarında geziyor. Benim en düşük notum 80.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Liselerdeki dil bölümleri bomboş hiçbir anlamı yok. Bende dil seçmiştim ama aşırı verimsiz sürekli olarak ekstra para alıyorlar yok onun kitabı yok bunun kitabı. Şuan kendim YDT için hazırlanıyorum, fazlasıyla verimli oluyor. İngilizce dediğin kadar iyiyse dil bölümünün sana katacağı bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından eşit ağırlık seçip üniversite sınavı için kendine zemin hazırlayabilirsin son sene YDT kasarsın zaten.

BGSGP

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Liselerdeki dil bölümleri bomboş hiçbir anlamı yok. Bende dil seçmiştim ama aşırı verimsiz sürekli olarak ekstra para alıyorlar yok onun kitabı yok bunun kitabı. Şuan kendim YDT için hazırlanıyorum, fazlasıyla verimli oluyor. İngilizce dediğin kadar iyiyse dil bölümünün sana katacağı bir şey olmaz.

En azından eşit ağırlık seçip üniversite sınavı için kendine zemin hazırlayabilirsin son sene YDT kasarsın zaten.
bir şey katmasına gerek yok, sınıfı geçsem yeter hocam. Sınıfı geçmeye yardımcı oluyor mu? Oluyorsa benim için yeter de artar :)

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
bir şey katmasına gerek yok, sınıfı geçsem yeter hocam. Sınıfı geçmeye yardımcı oluyor mu? Oluyorsa benim için yeter de artar :)
Dersler bomboş. Geçersin kolayca. Zaten ingilizce 10 saat falan oluyor.

Dil bölümü olan bir liseye gidersen zaten sınıfının hepsi neredeyse kız oluyor,erkekler çok nadir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
hocam ingilizce seviyeniz ne ona göre bi şey sorucam da

a1 a2 a3 b1 b2 diye gidiyor ya onu soruyorum

121709

80+ Silver
10 kişiden fazla öğrenci dil seçer ise açarlar yabancı dil sınıfı, ama şunu unutma düşük puanlı liselerde insanlar yabancı dili iyi olduğu için değil matematik yapamadığı ve sözel seçmek istemediği için seçer. Ona göre ortama hazırlıklı ol.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,755
İsim
Eren Güven
Anadolu liselerinde eskiden ingilizce gayet önemli bir dersti. Şu an nasıl bilmiyorum. Anadolu liselerini tercih edebilirsin ve tercihten önce ilgili okulları arayıp detaylı bilgi de alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,962
Üyeler
159,079
Son üye
Yunus4114
Top Bottom