Xbox Gelecek Oyunlar Açıklandı ( Alan Wake 2.Mirage )

SadeceSeyf

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,395
Fw7LMiSaYAAuQkn.png

Ne düşünüyorsunuz ?

hiçbişi :D gamepass hiç almadım almayı da düşünmem glb.

Bu harika

Ben de bugün Outlast Trials almıştım, çok kararsızdım AC: Mirage mi alsam Alan Wake 2 mi alsam, Epic Games'de AC: Mirage ön siparişte olduğundan kupon uygulanamıyordu, Alan Wake 2 de çok pahalı gelmişti, ben de Outlast Trials aldım, istediğim diğer oyunların da Game Pass'e gelmesi çok iyi oldu.

Ben de bugün Outlast Trials almıştım, çok kararsızdım AC: Mirage mi alsam Alan Wake 2 mi alsam, Epic Games'de AC: Mirage ön siparişte olduğundan kupon uygulanamıyordu, Alan Wake 2 de çok pahalı gelmişti, ben de Outlast Trials aldım, istediğim diğer oyunların da Game Pass'e gelmesi çok iyi oldu.
Alan Wake 2 241 TL fiyata geliyordu dün paylaştım sonra zamlandı. Ac Mirageye evet indirim uygulanmıyor ama Nays ile 263 TL ye falan geliyor şuan. Bir kaç kişi bu oyunların gelmeyeceğini Xbox Ps oyunlarına gösteriş yaptığını falan yazmış. Pek anlamadım umarım gelir.

davayı kaybetti sony. yağmur gibi yağacak activision oyunları. a++ oyunlar falan da gelirse süper olacak. bu olduğunda ps5'i satıp xbox alacağım

Geri