allah kabul etsinYok trigonometri
gamepass'e mi xbox a mı geliyor acaba
Valla arkadaşlar xbox a zaten geliyor genelde. Game passa gelecek diye söylentiler var. Bekleyip göreceğizGamepasse geleceğinden emin misiniz? Platform olarak xboxa gelecek gibi duruyor gamepassle ilgili bir şey göremedim.
Dostum bilgi kesinleşmeden -ki bence yanlış bilgi- neden böyle bir konu açtın ki? En azından xboxa gelecek diye açsaydın yani.Valla arkadaşlar xbox a zaten geliyor genelde. Game passa gelecek diye söylentiler var. Bekleyip göreceğiz
doruDostum bilgi kesinleşmeden -ki bence yanlış bilgi- neden böyle bir konu açtın ki? En azından xboxa gelecek diye açsaydın yani.
Xbox resmi hesabı paylaşmış ben ne yapabilirim şimdi ?Dostum bilgi kesinleşmeden -ki bence yanlış bilgi- neden böyle bir konu açtın ki? En azından xboxa gelecek diye açsaydın yani.
En azından başlığı düzelttimDostum bilgi kesinleşmeden -ki bence yanlış bilgi- neden böyle bir konu açtın ki? En azından xboxa gelecek diye açsaydın yani.
Gamepasse gelecek olarak açma diye dedim yani öyle bi duyuru yok şu anlık biraz havadan bilgi gibi olmuş, yanlış bilgilendirme olmasın diye uyarıyım dedim. Şimdi sıkıntı yok hayırlı forumlarXbox resmi hesabı paylaşmış ben ne yapabilirim şimdi ?
En azından başlığı düzelttim