Çözüldü✓ Mönitör seçimi konusunda yardım

fvozkan

80+
Reaksiyon skoru
81

Bu iki monitör arasında Gigabayte olana daha yakınım hangisini tercih etmeliyim veya bu bütçe civarında monitör önerisi yapabilir misiniz

Kullanım amacı: oyun, cs, valo tarzında rekabetçi oyunlar

24 inç veya en yakın

Bu GIBAYTE 'nın fiyatı şaka mı adamlar her harfta stoktaki ürüne zam atıyor normalde yeni ürün gelir zam atarsın bunlar düzenli olarak attırıp belli günler indirim diyor indirim dedikleri fiyatta normal fiyatının biraz üstü D:

Bu GIBAYTE 'nın fiyatı şaka mı adamlar her harfta stoktaki ürüne zam atıyor normalde yeni ürün gelir zam atarsın bunlar düzenli olarak attırıp belli günler indirim diyor indirim dedikleri fiyatta normal fiyatının biraz üstü D:
Evet sürekli olarak fiyatı yükseldi onun

Bende yeni bir bilgisayar aldım hem kendim için hem de arkadaşım için monitör bakıyorum. İndirim falan yakalarım diye bakınıyorum. 5700 tl gibi fiyatlara çıkma şansın varsa birçok alternatif var bence GIGABTYE yerine, mesela:

asusu sakın alma tn panel o

gigabyte a baş başa bir model bunu alın.
buda vardı aklımda ama gigabyte daha yakın geliyor bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buda vardı aklımda ama gigabyte daha yakın geliyor bilmiyorum
başka önerin ne var

Zaten gigabyte daha yakınım yazdım bunlar dısında olabilir diyeceğin varmı önereceğin bu bütçe civarında
ben vg 249q1a kullanıyorum gayet güzel sonra vg 249q var o da güzel

Aynı paneli kullanıyorlar zaten, AOC'un standı ve arka ışıklandırması daha iyi. Bu sebeple AOC varken Gigabyte alınmaz.
Peki AOC dışında yine önereceğin senin sağlamdır dediğin öneri varmıdır

ben vg 249q1a kullanıyorum gayet güzel sonra vg 249q var o da güzel
vg 249q1a modeli de vardı aklımda deneyimleriniz nelerdir ne amaçlı kullanıyordunuz

Peki AOC dışında yine önereceğin senin sağlamdır dediğin öneri varmıdır

vg 249q1a modeli de vardı aklımda deneyimleriniz nelerdir ne amaçlı kullanıyordunuz
Bu bütçe aralığında yok, aslında 5k bütçede bile istekler doğrultusunda alınabilecek en iyi monitör.

Geri