Eşit Şartlarda Kasa Tercihiniz Siyah Mı Beyaz Mı Olur?

Siyah Kasa mı? Beyaz Kasa mı?

• Oy kullanan toplam üye
    87
  • Anket kapatıldı .
filtre kullanmama rağmen o ince toz nası bir zıkkımsa siyahta bildiğin gri gibi löp diye çöküyor.
Malesef, filtre güzel bir seçenek olsa da tam çözüm değil. Özellikle psu tarafındaki filtre leş gibi oluyor 1 haftada. Her güzelin bir kusuru vardır.

Hayalinizdeki kasayı düşünün. Her koşul eşit olduğu takdirde (RGB, Kontrolcü, Temper, Mesh, Fiyat vs vs) kasanızı BEYAZ MI yoksa SİYAH MI tercih ederdiniz? Anket yukarıda.
bir kız olarak beyaz tercih ederim ama gördüğüm üzere erkeklere siyah daha bi cazip geliyo hdsjdyhfajyfdfg

İç donanım siyahsa, beyaz kasa çok absürt kalıyor. Kasa modeline göre belki kurtarabilir yoksa pişmiş kelle misali sırıtıyor.

İç donanım siyahsa, beyaz kasa çok absürt kalıyor. Kasa modeline göre belki kurtarabilir yoksa pişmiş kelle misali sırıtıyor.
aynen bro. ekran kartı ram vs hadi neyse beyazı bulunuyor ama güncel anakartlarda sadece soğutucu kısımlarını beyaz yapıp boardu siyah yapıp beyaz anakart diye itelemeye çalışıyor 3 dev firma. eskiden boarduna kadar beyaz yapıyorlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir kız olarak beyaz tercih ederim ama gördüğüm üzere erkeklere siyah daha bi cazip geliyo hdsjdyhfajyfdfg
beyaz.jpg

hı hı eRRRRkekler siyah aynen :D

aynen bro. ekran kartı ram vs hadi neyse beyazı bulunuyor ama güncel anakartlarda sadece soğutucu kısımlarını beyaz yapıp boardu siyah yapıp beyaz anakart diye itelemeye çalışıyor 3 dev firma. eskiden boarduna kadar beyaz yapıyorlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
hı hı eRRRRkekler siyah aynen :D
mmmm miss misss

İmkanım olsaydı net beyaz alırdım

Sigara içmiyor olsam full beyaz yapardım :') Şuan hybrid kullanıyorum. Kasam siyah, fanları beyaz. Mousem beyaz, klavyem siyah keycapsleri beyaz.

imkan olsa full beyaz setup yaparım

İkisi bir arada tercih ederim. Bazı parçalara siyah aşırı yakışırken bazı parçalara beyaz aşırı yakışıyor. Üstelik parçaların her biri bir birine göre uyumlu olunca ortaya inanılmaz bir şey ortaya çıkıyor.

kanka acı çekiyom ismin niye bu senin ya her yerde karşıma çıkıyo tesadüf mü bu illa yazdırcanız bana geri yav

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri