Neler Yeni

Eşit Şartlarda Kasa Tercihiniz Siyah Mı Beyaz Mı Olur?

Siyah Kasa mı? Beyaz Kasa mı?

• Oy kullanan toplam üye
    87
  • Anket kapatıldı .

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
önceden (2005 falan) kimse beyaz pc istemezdi, okulda siyah pc alan arkadaşlar olunca bilgisayara bak falan derdik, zengin muamelesi yapardık. Beyaz sistemler hep dışlanırdı. Devir değişti şimdi beyaz olanlar pahalı :ROFLMAO:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
burda bile beyazlar kazandı dünya böyle bi yer işte :kekw:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hayalinizdeki kasayı düşünün. Her koşul eşit olduğu takdirde (RGB, Kontrolcü, Temper, Mesh, Fiyat vs vs) kasanızı BEYAZ MI yoksa SİYAH MI tercih ederdiniz? Anket yukarıda.
Ben de seçim anketi sandım. Siyah ve beyaz ikisi de aynı anda seçiliyor bu arada

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
Ben de seçim anketi sandım. Siyah ve beyaz ikisi de aynı anda seçiliyor bu arada
zaten seçim anket dsadasd :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anket sonrası açıklama;
ANKET SONUÇLARI BEYAZ 61 SİYAH 26. Bu anketkin amacı aslında ismini vermek istemediğim bir firmaya Türkiye'deki insanları beyaz kasalara ulaşmak istediği, mümkünse tamamıyle beyaz sistem toplama hayalinde olduklarını ve uygun fiyatlı olduğu takdirde siyaha nazaran daha çok tercih edileceğini belirtmiştim. Fakat bu şuursuz ne idiüğü belirsiz garip firma profesyonellikten çok uzakta bir cevapla, müşteri feedbackine karşı saçmalamakla yetindi. Cevapları aynen şöyledi; Türkiyedeki müşterilerden hiç haberim olmadığını, beyaz kasaların nefret edildiğini, kimsenin satın almak istemediğini, müşteri olarak hiçbirşeyden anlamadığımı bu yüzden verilen feedbackin değersiz olduğunu ürün yelpazesine siyah abanacaklarını belirtti. Şu doldurduğuz anket o kadar değerliydi ki o şuursuz firmaya TOKAT gibi cevabı siz tüketiciler vermiş oldu. Bu bahsettiğim firma sadece bir mağaza değil aynı zaman çokta büyük bir distribitör. Anket sonuçlarını gördüklerinde inanılmaz düzeyde tökezlediler ve aslında faiş fiyattan dolayı beyaz kasaları satmadıklarını anlayabildiler. Belkide sayenizde ileride beyaz veya daha çeşitli renkler kasalar görebileceğiz. Oy veren, yorum atan herkese teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

milenix

80+ Gold
Anket sonrası açıklama;
ANKET SONUÇLARI BEYAZ 61 SİYAH 26. Bu anketkin amacı aslında ismini vermek istemediğim bir firmaya Türkiye'deki insanları beyaz kasalara ulaşmak istediği, mümkünse tamamıyle beyaz sistem toplama hayalinde olduklarını ve uygun fiyatlı olduğu takdirde siyaha nazaran daha çok tercih edileceğini belirtmiştim. Fakat bu şuursuz ne idiüğü belirsiz garip firma profesyonellikten çok uzakta bir cevapla, müşteri feedbackine karşı saçmalamakla yetindi. Cevapları aynen şöyledi; Türkiyedeki müşterilerden hiç haberim olmadığını, beyaz kasaların nefret edildiğini, kimsenin satın almak istemediğini, müşteri olarak hiçbirşeyden anlamadığımı bu yüzden verilen feedbackin değersiz olduğunu ürün yelpazesine siyah abanacaklarını belirtti. Şu doldurduğuz anket o kadar değerliydi ki o şuursuz firmaya TOKAT gibi cevabı siz tüketiciler vermiş oldu. Bu bahsettiğim firma sadece bir mağaza değil aynı zaman çokta büyük bir distribitör. Anket sonuçlarını gördüklerinde inanılmaz düzeyde tökezlediler ve aslında faiş fiyattan dolayı beyaz kasaları satmadıklarını anlayabildiler. Belkide sayenizde ileride beyaz veya daha çeşitli renkler kasalar görebileceğiz. Oy veren, yorum atan herkese teşekkürler.
Ee iyiymiş. Hayırlı olsun o zaman. Emekleriniz için teşekkürler.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Kesinlikle beyaz imkan varsa daha güzel oluyor, siyah bütçe az iken yönelinebilecek bi alternatif bence
1685677943467.png

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
Kesinlikle beyaz imkan varsa daha güzel oluyor, siyah bütçe az iken yönelinebilecek bi alternatif bence
Alıntıyı görüntüle
işte gel gelelim koskoca distiribitöre kaç kişi feedback verdik anlayamadılar, anlamak istemediler ama 100kişilik bir anket idrak yollarının tıkıklığını açtı :)

Top Bottom