Yardım 1000 TL'ye İphone 6 alınır mı??

Reaksiyon skoru
67
Dün 1000 TL'ye iphone 6 buldum 2 tane birisinde orijinal ekran orijinal pil ekranın üst tarafında ekrana gelmeyen bi kırık var ve pil sağlığı %85 diğerinde değişmiş ekran ve değişmiş pil sağlığıda %100 sizce alınır mı?? Birde gezerken bi abi iphone 6 artık bitti en az 7 al dedi artıık whatsapp falan çalışmayacak dedi doğrumu?

Whatsapp vs çalışıyor, çalışacak da ama 6 alınmaz. Eskidi ve performansı iyi değil artık. Çok çok zorunlu değilse 7'de alınmaz.

Whatsapp vs çalışıyor, çalışacak da ama 6 alınmaz. Eskidi ve performansı iyi değil artık. Çok çok zorunlu değilse 7'de alınmaz.
Küçük kardeşime alıcam şuan kullandığı telefon aşırı kötü güç düğmesi falan zar zor basıyor 7 ye bile 3k diyorlar babamı zor ikna ettim almaya

Hocam telefonda instagram youtube twitter vs gibi uygulamalar yok ama arama yapabiliyorsunuz. alcaksanız bunları göz önünde bulundurularak alin.
Dün 1000 TL'ye iphone 6 buldum 2 tane birisinde orijinal ekran orijinal pil ekranın üst tarafında ekrana gelmeyen bi kırık var ve pil sağlığı %85 diğerinde değişmiş ekran ve değişmiş pil sağlığıda %100 sizce alınır mı?? Birde gezerken bi abi iphone 6 artık bitti en az 7 al dedi artıık whatsapp falan çalışmayacak dedi doğrumu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,309
Üyeler
185,250
Son üye
bayram99
Geri