https://www.gaming.gen.tr/urun/2798...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bana göre psuyu 650w yapArkadaşlar sistem toplamak istiyorum max 16k verebilirim önerilerinizi bekliyorum.. (sizce ötv indirimini beklemek mantıklı mı ben indirim gelsede fiyatlara zam geleceği için şuan almanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.)
hocam nvidia ekran kartlı bir kasa önerebilir misiniz??
yeni paylasilan sistemi alabilirsiniz islemciyi R5 5600 yapiphocam nvidia ekran kartlı bir kasa önerebilir misiniz??
hocam drivedan şüpheniz olmasın bios ayarlarını yapınca sıkıntı olmuyor hem 6700xt daha iyi ve fsr3 gelicekhocam nvidia ekran kartlı bir kasa önerebilir misiniz??
güzel sistemkasayı thermaltake yap 15.9k.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hayırlı olsun...
Anakartta b550 yapılabilir bütçe çıkılıyorsa güzel fiyatkasayı thermaltake yap 15.9k.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hayırlı olsun...
b550 yapılırsa daha iyi olur. aradaki fiyat farkı makul...b450 yeter mi bu sisteme
kasa güzel. kasa+anakartı b550 ye yükselt yeter. 16.5k tutar. daha sonra ssd kovala bence...hocam kasa ve ssd yükseltmeside yapmak istiyorum anakartı ekleyincede 18k civarına geliyor valla bilemedim bi tavsiye alabilirim bu kasa hakkında
bence bu güzel sistem alınabilir.Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum max 16k verebilirim önerilerinizi bekliyorum.. (sizce ötv indirimini beklemek mantıklı mı ben indirim gelsede fiyatlara zam geleceği için şuan almanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.)