UNITED STATES
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Başlıkta
bu v rising'in amacı nedir kısaca anlatır mısınız?V rising, 10tl eklersen indirimde hunt showdown oluyor.
Rust mantığı bi nevi. Ama farklı mekanikleri oyunu çok çok iyi yapıyor. Base yap, armor yap, güçlü silahlar craftla, bossları kes daha güçlü silah zırh craftla. Oyunda kestiğin yaratıkların skillerini aldığın unique bir mekanik var. Minimum 100-150saat gameplayi var. Yeni patch de geldi hem, bedava content.bu v rising'in amacı nedir kısaca anlatır mısınız?
forum.donanimarsivi.com
Sonra başkaları gelip içinden geçsinRust mantığı bi nevi. Ama farklı mekanikleri oyunu çok çok iyi yapıyor. Base yap, armor yap, güçlü silahlar craftla, bossları kes daha güçlü silah zırh craftla. Oyunda kestiğin yaratıkların skillerini aldığın unique bir mekanik var. Minimum 100-150saat gameplayi var. Yeni patch de geldi hem, bedava content.
Pvp oyunların olayı bu zaten? Rekabeti seven biri için bu bir sorun değil ki? O zaman rust, Conan, ark, scum da oynanmaz bu mantıkla. Ayrıca v risinging pve serverları da var. Raid kapalı yani.V rising önermem eğer tek başına oynayacaksan. En az 3 kişi gerekiyor yoksa girdiğin pvp serverinda yerler sizi şakasız diyorum. Arkadaşımla 50 saat boyunca base kastik serverdaki Türklerle bir olduk çoğu kişiye yardım ettik 64 lvle kadar kastım heroyu sonra 4 kişi kuşatma golemi basıp sırf kişi avantajı sayesinde içimizden geçtiler. Yardım ettiğimiz kimse yardimimiza kosmadi. 50 saatlik emeğimizin hepsi çöp oldu bütün kastıgimiz eşyalar gitti vs. Tilt olip oyunu biraktik. Eğer çabuk sinirlenen birisiyseniz önermem. Base tasarimini hepsini kare kare tekli blok yapmazsaniz veya iyi bir base yeri secmez iseniz çok rahat hallederler sizi de. Bizim basemiz iyi olmasina rağmen kişi avantajina kaybettik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Raft öneririm 31 TL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sonra başkaları gelip içinden geçsin
Al oyna kardeşim steam hesaplarım bi kaç hesap hariç hepsi çalışır forumda başka arkadaşlarada attım denediler çalışıyor onlarada sorabilirsin online olmaz ama herkes aynı anda girebilirBaşlıkta
V rising ayrı kanser eğer oynarsanız demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca server sayısı az dediğiniz raide kapalı serverlarda ping aşırı yüksek genelde 150 200 pingle ben raide kapali oynarim derseniz keyfiniz bilir. Pvpde 70 ping diye girmistik zaten. Ayrıca oyunda denge namına hiçbir şey yok. 2li mor Alev topu atan skill aşırı güçlü mesela diğer skiller çöp kalıyor herkes onu kullaniyor 26 lvl adam ayni skille 64 lvllik bana yari can atiyor. Kötü yani denemek serbest deneyin kendiniz görünPvp oyunların olayı bu zaten? Rekabeti seven biri için bu bir sorun değil ki? O zaman rust, Conan, ark, scum da oynanmaz bu mantıkla. Ayrıca v risinging pve serverları da var. Raid kapalı yani.
Hayatımın hiç bir yerinde; bilmediğim, deneyimlemediğim, 3. ağızdan duyduğum şeyi önermem. Yani oyunu kendim de oynadım 100+ saat, çok da eğlendim.V rising ayrı kanser eğer oynarsanız demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca server sayısı az dediğiniz raide kapalı serverlarda ping aşırı yüksek genelde 150 200 pingle ben raide kapali oynarim derseniz keyfiniz bilir. Pvpde 70 ping diye girmistik zaten. Ayrıca oyunda denge namına hiçbir şey yok. 2li mor Alev topu atan skill aşırı güçlü mesela diğer skiller çöp kalıyor herkes onu kullaniyor 26 lvl adam ayni skille 64 lvllik bana yari can atiyor. Kötü yani denemek serbest deneyin kendiniz görün
kaç gün oynayıp iade edince para geliyorgame pass al bence hocam. Zaten iade ediyorsun paran geliyor beğenmezsen iade edersin.