- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis dünden beri sistem toplayacaksın Ama hiçbir adım atmıyorsun şu anlık sadece sohbet ediyorsunuz arkadaşınlaSeviyorum yasak mı![]()
Reis dünden beri sistem toplayacaksın Ama hiçbir adım atmıyorsun şu anlık sadece sohbet ediyorsunuz arkadaşınlaSeviyorum yasak mı![]()
Hangisi FP overclockta yapıcam çünkü ben
Kardeşim dün daldım öyle baktım saat 12 olmuş tek tek bakıp kontrol edip topluyorum ben öyle baştan sağma yapmıyorum 5dk lik bişey değil bu o kadar para vereceksin her haliyle iyi bişey olmalı kızmana gerek yok benim içime sinmezse zaten ben kendi adıma paylaşmamReis dünden beri sistem toplayacaksın Ama hiçbir adım atmıyorsun şu anlık sadece sohbet ediyorsunuz arkadaşınla
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
AMD RYZEN 9 7900X 78MB 12çekirdekli VGA YOK AM5 170w Kutulu+Fansız İşlemci AMD
AMD RYZEN 9 7900X 78MB 12çekirdekli VGA YOK AM5 170w Kutulu+Fansız İşlemci AMD RYZEN 9 7900X 78MB 12çekirdekli VGA YOK AM5 170w Kutulu+FansızAMD730143314558 AMDwww.teknolojipazar.com
![]()
AMD RYZEN 9 7900X 12 Core, 4,70-5.60GHz, 76Mb Cache, 170W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Grafik Kart VAR, Fan YOK)
AMD RYZEN 9 7900X 12 Core, 4,70-5.60GHz, 76Mb Cache, 170W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Grafik Kart VAR, Fan YOK)www.bizdehesapli.com
Bence yine de 7800X3D al, yeni Ryzenlar için anakartta aşırı kuvvetli VRM mosfet yapısına ihtiyacın yok işlemcinin kendisini soğutman daha önemli. B650 çipsetli orta seviye bir anakart işini fazlasıyla görecektir. 7800X3D zaten overclock olmuyor, PBO ile kendi hallediyor.Peki ben 1080p oyunlar oynicam lütfen 2k bilgisayarı bu deme bu sistemde o zaman 7700x kullansam overclock yapsam işlemciyi besleyebilecek bir anakart önerebilirmisin bana
Kanka çok teşekkür ederim x670'ten pek bir farkı yok gibi duruyor yani şu an çok güzel bir anakart fiyatını da 7400 TL'ye ince hesaptan buldum![]()
TEKNOLOJİYE DAİR HER ÅEY teknolojipazar.com
Türkiye'nin teknoloji lideri Teknolojipazar! Güncel kampanyalar ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, aradıÄınız ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz!www.teknolojipazar.com
GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX DDR5 kanka bir arkadaşın önerisiyle şu anakartı almayı tercih ettim çünkü x670'ten çok farkı yok çok da güzel duruyor yani bilmiyorum umarım overclock yaptıktan sonra herhangi bir ısınma sorunu ya da besleyememe gibi bir durumu olmazBence yine de 7800X3D al, yeni Ryzenlar için anakartta aşırı kuvvetli VRM mosfet yapısına ihtiyacın yok işlemcinin kendisini soğutman daha önemli. B650 çipsetli orta seviye bir anakart işini fazlasıyla görecektir. 7800X3D zaten overclock olmuyor, PBO ile kendi hallediyor.
Taktınız kafayı 7800x3d 7900x 7950x ile kafa kafayaBence yine de 7800X3D al, yeni Ryzenlar için anakartta aşırı kuvvetli VRM mosfet yapısına ihtiyacın yok işlemcinin kendisini soğutman daha önemli. B650 çipsetli orta seviye bir anakart işini fazlasıyla görecektir. 7800X3D zaten overclock olmuyor, PBO ile kendi hallediyor.
Eyvallah kanka teşekkür ederim ama şu anlık sanki ben sistem e tam oturttum gibi birazdan tekrardan paylaşacağım bakarsın ona göre bir değişiklik yapmamız gerekiyorsa yaparız olur muKardeşim dün daldım öyle baktım saat 12 olmuş tek tek bakıp kontrol edip topluyorum ben öyle baştan sağma yapmıyorum 5dk lik bişey değil bu o kadar para vereceksin her haliyle iyi bişey olmalı kızmana gerek yok benim içime sinmezse zaten ben kendi adıma paylaşmam
CCX nedir, scheduling nedir bilmeden bana böyle mesajlar atmayınız.Taktınız kafayı 7800x3d 7900x 7950x ile kafa kafaya
Taktınız kafayı 7800x3d 7900x 7950x ile kafa kafaya
Kanka ekran kartını PNY mi almam ha mantıklı yoksa zotacmı 29.999 TL ye zotac buldum çünkü hangisi daha iyi senceTaktınız kafayı 7800x3d 7900x 7950x ile kafa kafaya
Tm sen at bende akşam atarım bakarızEyvallah kanka teşekkür ederim ama şu anlık sanki ben sistem e tam oturttum gibi birazdan tekrardan paylaşacağım bakarsın ona göre bir değişiklik yapmamız gerekiyorsa yaparız olur mu
Kanka ben 7700x le 7800x3d arasındaki farkına baktım iliside ekrankartını %98 çalıştırıyor ama x3d işlemci kullanımı 45 civarındayken 7700x in kullanım değeri 20 falandı yanı zaten ben overclock yapmayı düşünüyorum sence extradan 3 bin TL verip x3d mi almak mantıklı yoksa 7700x alıp overclockmu yapmak mantıklı 7k civarında 7700z buldum çünkü
Tamamdır kral eywTm sen at bende akşam atarım bakarız