Mavi ekran hatası alıyorum!

Aytek00

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar mavi ekran hatası almaya başladım bugün sabah bir anda oldu ekstra donanım eklemedim virüs vs. De yok onun dışında YouTube ve Googledan araştırıp her şeyi yaptım cmd kod yazmayı başlatma seçenekleri vs. Bunun gerçekten işe yariyan yöntemi varmı link filan lütfen yardımcı olun?!

Son düzenleme:
Sistem özellikleri ne çünkü bende almaya başladım dün.

Biosu sıfırlayıp 3200mhz'e geri çektim şimdi tekrardan güvenli moddan driver silip yükledim yine gitti.

Biosu sıfırlayıp 3200mhz'e geri çektim şimdi tekrardan güvenli moddan driver silip yükledim yine gitti.
Yani sorun ne anlamadım SFC scannow yapıyorum ona bile izin vermiyor ortasinda kapanıyor sorunu anlayamıyorum her boku denedim afedersn

Yani sorun ne anlamadım SFC scannow yapıyorum ona bile izin vermiyor ortasinda kapanıyor sorunu anlayamıyorum her boku denedim afedersn
Bende de 5600 ve rx6700xt var. Format atıp driver kurmaya başlayınca sapıtıyor

Knk bugün o dosyaya baktım içi boştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka yolu varmı
Sistemin nedir? Son zamanlarda sürücü güncellemesi vb. bir şey yaptın mı?

Win 10 hayır güncelleme yaptı ise otomatik olmuştur ve Windows update de bozuk kendi kendine arızalandı sanırım ben ekstra bir şey güncelle demedim
Windows arama kısmına CMD yaz. Yönetici olarak çalıştır. Çalıştırdıktan sonra tekrardan sfc /scannow yazıp başlat bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,268
Üyeler
185,697
Son üye
Shalltearr
Geri