Yardım Ninjutso Sora WS RAZER Viper V2 Pro

Etobaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857
Soru başlıkta hangisini almalıyım kullanıcı yorumları benim için çok önemli . Artısı ve eksileri nelerdir ?

donanımlar hemen hemen ayrı kişisel biraz bence sora not: lamzu ile sora kullanıyorum 2 proyu da alıp deneyip satmıştım

donanımlar hemen hemen ayrı kişisel biraz bence sora not: lamzu ile sora kullanıyorum 2 proyu da alıp deneyip satmıştım
Ben fiziken denemedim hiçbirini arada kaldım ne yapsam bilemiyorum.

hım aga itopya felan varsa razer deneyebilirsin
maalesef olsa bakacağım ama karasız kaldım dolar da malum artıyor bir an önce almak istiyorum. Sora yerel bir satıcı gibi herhangi bir sorunda ilgilenirler mi bilemiyorum koşulsuz iade de kabul etmyiyorlar saçma şekilde

maalesef olsa bakacağım ama karasız kaldım dolar da malum artıyor bir an önce almak istiyorum. Sora yerel bir satıcı gibi herhangi bir sorunda ilgilenirler mi bilemiyorum koşulsuz iade de kabul etmyiyorlar saçma şekilde
connect game var müşteri hizmetleri yok sayılır öyle bi yer sana tavsiye scarrow izle youtbde dc sunucusunda sor yardımcı olurlar 2 mouse kullanan birsürü insan var

Sora kullanıyorum çok hafif alışkın değilsen V2 pro alinabilir galiba V2 pro 1000 Hertz üstünü de destekliyor + optik switch olması lazım ben hafif olmasını istedigim için sora aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,153
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri