Neler Yeni

Samsung 144 HZ mi Excalibur 200 HZ mi?

Bütçe
3100
çoğunlukla vlao oynayan birisiyim bu 2 modelde de sanırım hapörlör bulunmuyor ş an 18 5 inç casper monıtor kullandıgımdan bu devasa monıtorlere geçtiğimde çok büyük farklar olcak dıye dusunuyorum bu 2 monitöre ek olarak hapörlörlü bir şey de önerebilirsiniz

SAMSUNG https://l24.im/pb8VR
EXCALİBUR https://l24.im/Szv

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
tabii ki de samsung. millet ghosting sorunu var diye ağladı 2 tane aldım bir tanesinde bile en ufak sorun yaşamadım samsungu rahatlıkla alabilirsin. 3 yıldır kullanıyorum o samsung modelden 2 tane.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1ms takıntın varsa. https://www.hepsiburada.com/philips...-monitoru-p-HBCV000021CG1N?magaza=Hepsiburada bunu tavsiye edebilirim. bunu da satın aldım yolda 2 güne gelir sanırım. gerçekten aldırış etme insanları ben monitörlere olan panel ve ghosting ön yargımı o samsunglar ile kırdım.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Samsung olanı kullanıyorum. İkisinde de ghosting var. Samsunga ghosting babası diyorlar bu monitörü için ama öyle gözüme batmadı hiç. Sadece bi kez denk geldim diğer türlü iyi. Excalibur daha çok ghosting yapıyor diye biliyorum ki ben alırken arada nerdeyse 1k fark vardı. Samsungun tek kötü kısmı ekran hiç bi şekilde hareket etmiyor yukarı aşağı sağ sol vb.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Dedıgım gıbı 19 inç 60 hz den geçecegım ıcın 75 hz bıle bana cag atlatır hocam allah askına 10k falan param yok konuyu okuyun markaları kotulemekten baska bır işiniz yok
Sakın öyle bi hata yapma. En az 120hzye geç 60dan. Parana yazık olur diğer türlü

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sakın öyle bi hata yapma. En az 120hzye geç 60dan. Parana yazık olur diğer türlü
Yok hocam zaten 120 hz falan almam Allah korusun da adama sorsan benim gibi bir monitör kullanıyor şu an laf yapıyor ben o monitör için 1 ay çalışacağım :(

Yok hocam zaten 120 hz falan almam Allah korusun da adama sorsan benim gibi bir monitör kullanıyor şu an laf yapıyor ben o monitör için 1 ay çalışacağım :(
Tabi 1 ayda 3k almayacağım da büyük bir çoğunluğunu oraya vereceğim

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Tabi 1 ayda 3k almayacağım da büyük bir çoğunluğunu oraya vereceğim
çıkabilirsen 3.5-4 civarlarına seni daha çok tatmin edebilecek bi monitör alabilirsin. ips panel 144hz 1ms falan

Samsung alacaksan burdan al n11den
100tl falan tıkla kazan kuponları geliyor onları kullanabilirsin. Ayrıca nays ile alırsan 250tlde cashback olur. Yani totalde 2200 civarına gelir baya iyi fiyat

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung olanı kullanıyorum. İkisinde de ghosting var. Samsunga ghosting babası diyorlar bu monitörü için ama öyle gözüme batmadı hiç. Sadece bi kez denk geldim diğer türlü iyi. Excalibur daha çok ghosting yapıyor diye biliyorum ki ben alırken arada nerdeyse 1k fark vardı. Samsungun tek kötü kısmı ekran hiç bi şekilde hareket etmiyor yukarı aşağı sağ sol vb.
Ekran hareket ettirme gibi fantezim yok hocam şu an şartların en kötüsündeyim monitör aylardır böyle .d

çıkabilirsen 3.5-4 civarlarına seni daha çok tatmin edebilecek bi monitör alabilirsin. ips panel 144hz 1ms falan

Samsung alacaksan burdan al n11den
100tl falan tıkla kazan kuponları geliyor onları kullanabilirsin. Ayrıca nays ile alırsan 250tlde cashback olur. Yani totalde 2200 civarına gelir baya iyi fiyat
O kadar çıkarsam AOC un 165 hz haporlorlu monitorunu alırım ki dediğim gibi bütçe Max 3100 daha da vermem ki bu yaz monitörleri de en az bi uniye gidene kadar sorunsuz kullanır gibiyim malıma inci gibi bakarım

Ekler

• IMG_20230611_013202_110.jpg
    IMG_20230611_013202_110.jpg
    1.9 MB · Hit: 37

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
kardeşim al samsungu geç allah aşkına dinleme kimseyi ama sen bilirsin ben olsam forumu kapatırım monitörü alır gelene kadar forumu açmam kullandığım zaman 60 dan geçtiğin için o dağlar kadar farkı görünce çıldırırsın. ama sana önerim bak aynı fiyata bu var bunu al şiddetle ısrarla söylüyorum çok rica ediyorum alıyorsan bunu al. https://www.hepsiburada.com/philips...-monitoru-p-HBCV000021CG1N?magaza=Hepsiburada

kardeşim al samsungu geç allah aşkına dinleme kimseyi ama sen bilirsin ben olsam forumu kapatırım monitörü alır gelene kadar forumu açmam kullandığım zaman 60 dan geçtiğin için o dağlar kadar farkı görünce çıldırırsın. ama sana önerim bak aynı fiyata bu var bunu al şiddetle ısrarla söylüyorum çok rica ediyorum alıyorsan bunu al. https://www.hepsiburada.com/philips...-monitoru-p-HBCV000021CG1N?magaza=Hepsiburada
Hocam millet tüm markalara her şeyi söylüyor fakat neden 56 hz daha fazla almak yerine 144 hz alayım bir de neden Samsung tan daha çok philipsi onerdiniz olayı nedir bu 2 sorumun cevabını verirseniz çok müteşekkir olurum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Ekran hareket ettirme gibi fantezim yok hocam şu an şartların en kötüsündeyim monitör aylardır böyle .d

O kadar çıkarsam AOC un 165 hz haporlorlu monitorunu alırım ki dediğim gibi bütçe Max 3100 daha da vermem ki bu yaz monitörleri de en az bi uniye gidene kadar sorunsuz kullanır gibiyim malıma inci gibi bakarım
O zaman dediğim gibi n11den samsungu al geç ben öyle yapmıştım 2150 civarına falan geldi ki ikinci el piyasını da araştırmıştım biraz ikinci eli bu fiyata. Dolar falan da yükseldi bunlar da yükselebilir. Ne kadar erken o kadar iyi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
Top Bottom