Atatürk'çü re te e 😳

Vesselam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,191
CB Erdoğan:

📍 Sırf oy tercihlerinden dolayı kimse vatandaşa parmak sallayamayacak. Milletimizi kimse makarnacı, kömürcü, cahil göbeğini kaşıyan adam diye tahkir edemeyecek.

📍 Ne diyor? 'Kırsal kesimden aldığı oylarla Cumhurbaşkanlığını kazandı.' Gazi Mustafa Kemal 'Köylü, milletin efendisidir.' demedi mi? Artık bunu yemezler.

📍 Son 13 yılda 12 seçim kaybeden birinin kabahati kendinde aramak yerine halen seçmeni suçlaması artık siyasetin değil, psikolojinin konusudur.

Atatürkçülüğü bile tyyibe kaptırdı dede şaka gibi a Gazi'nin partisini daha ne kadar küçültecek merak ediyorum.

Kafasına koydu. YCHP'nin taban oyunu da alacak. ÇOK BÜYÜKSÜN REİS.

Kapat şu partiyi de senden daha büyük Atatürk düşmanı olan 6lı masadan kurtulalım.
Yok arkadaş bu ülkede hem Atatürkçü hem muhafazakar bir parti şart anap veya dyp tarzı olması gerekiyor bu halkın çoğunluğu merkez sağ görüşlü olduğunu düşünüyorum.
İYİP, deva, gelecek partisi cumhur ittifakı seçmeniden oy almayı beceremedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atatürk'ü bile CHP'nin başına geçirmezler kk CHP'nin başında olmak için her şeyi yaptı

Yok arkadaş bu ülkede hem Atatürkçü hem muhafazakar bir parti şart anap veya dyp tarzı olması gerekiyor bu halkın çoğunluğu merkez sağ görüşlü olduğunu düşünüyorum.
İYİP, deva, gelecek partisi cumhur ittifakı seçmeniden oy almayı beceremedi
gelecek partisi mi ? one 😧

CB Erdoğan:

📍 Sırf oy tercihlerinden dolayı kimse vatandaşa parmak sallayamayacak. Milletimizi kimse makarnacı, kömürcü, cahil göbeğini kaşıyan adam diye tahkir edemeyecek.

📍 Ne diyor? 'Kırsal kesimden aldığı oylarla Cumhurbaşkanlığını kazandı.' Gazi Mustafa Kemal 'Köylü, milletin efendisidir.' demedi mi? Artık bunu yemezler.

📍 Son 13 yılda 12 seçim kaybeden birinin kabahati kendinde aramak yerine halen seçmeni suçlaması artık siyasetin değil, psikolojinin konusudur.

Atatürkçülüğü bile tyyibe kaptırdı dede şaka gibi a Gazi'nin partisini daha ne kadar küçültecek merak ediyorum.
Şaka gibi ha.
AKP bile daha atatürkçü duruyor la.
Kafayı yieceğim bu adamlar bile daha atatürkçü duruyorsa artık kendilerine biz nasıl imkansızı başardık desinler.
KK sadece partisini tek atatürk yolu hariç her yola soktu.
Milliyetçi islamcı köylü şehirli her şey oldu ama atatürkçü olamdı.
Rezil insan her geçen gün Atatürk'ün adını kirletiyor.
Onu yaşatması gereken kişiler gömüyor.
CHP içi atatürkçülerden arındı artık.
Eski CHP değil doğru demiş.
Atatürk günümüzde hayatta olsa ne tepki verirdi bilmiyorum rezil halde şuan partileri .
Koltuk sevdasında RTE ile kimse yarışamaz diyordum yarışıyormuş KK .
Şimdi daha iyi anlıyorum bu adamlar halen nasıl seçiliyor diye.
Kutu kola kazanır diyen Eren Erdem haklıydı.
KK yerine kutu kola koysalar alırlardı ama kemal kutu kola değil.
Neyse atatürk düşmanı herkesi partiye almaya devam etsin Atatürkün adını anca işine gelince veya Halk TV'de atatürk baskılı bilmem ne bastırırken kullansın
Rezil insanlar

Sadece canan kaftancıoğlunun varlığı bile yeter bazı şeyleri görmek için de görmek istiyor muyuz?
babalada bile bu karı Sakine cansıza adalet istedi böyle bir kafa işte

Açıkçası şunu söylemek istiyorum. Milliyetçilik bence bir ülkeyi geçindirecek bir akım değildir. Sadece milliyetçilik ile bir yere gelinmez. Eğer ki bir partide milliyetçilik hariç her şey varsa ,Terör vb. hariç, o parti ülkenin geleceği için en doğru partidir diyebilirim. Tabii bu dediğimi şöyle anlamayın; "Milliyetçiliğin silinmesi gerek, partiler milliyetçiliği unutmalı, Atatürk unutturulmalı.". Tabii ki bunu demiyorum. Fakat sadece milliyetçilik tek başına boştur demek istiyorum. Ülke kalkındıramaz.

Son düzenleme:
gelecek partisi mi ? one 😧
Kanka bir adam var tamam mı.
Bu adam partiye giriyor devleti mahfediyor sonra çıkarları uymayınca partiden çıkıp kendi partisini kuruyor tamam mı sonra eaaaaaa şey işte bu muhalefet oluyor ama olmuyor.
Sonra komik , gözlüklü bir adam geliyor 10 tane koltuk veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası şunu söylemek istiyorum. Milliyetçilik bence bir ülkeyi geçindirecek bir akım değildir. Sadece milliyetçilik ile bir yere gelinmez. Eğer ki bir partide milliyetçilik hariç her şey varsa ,Terör vb. hariç, o parti ülkenin geleceği için en doğru partidir diyebilirim. Tabii bu dediğimi şöyle anlamayın; "Milliyetçiliğin silinmesi gerek, partiler milliyetçiliği unutmalı, Atatürk unutturulmalı.". Tabii ki bunu demiyorum. Fakat sadece milliyetçilik boştur demek istiyorum. Ülke kalkındıramaz.
Milliyetçişik bir kıvılcımdır.
Koca barutu patlatmaya çalışmak için bir kıvılcımdır.
Barut varsa milliyetçilik bunun kıvılcımı olur ve ilerletir.
Yoksa barutsuz kıvılcım bir şeyi patlatmaz
Ayrıca Milliyetçilik ülke içini bir arada tutan bir fikridir bence.
Ortak bir fikir birbirimize destek olup yaşadığı toprakları geliştirmek için herkesle ortak çalışmaya teşvik eden bir aracıdır

Milliyetçişik bir kıvılcımdır.
Koca barutu patlatmaya çalışmak için bir kıvılcımdır.
Barut varsa milliyetçilik bunun kıvılcımı olur ve ilerletir.
Yoksa barutsuz kıvılcım bir şeyi patlatmaz
Forumda da siyasete girmeyeyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,734
Üyeler
188,649
Son üye
myca70