🔥İndirim Dying Light 2 + Alan wake=100₺

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,032
Öncelikle epic games store da indirimler var ve kuponda veriyor. Ve bu ikisi normalde 197₺ falan ediyor . 200₺ ye tamamlayınca kupon uyguluyorsunuz ve 150₺ oluyor. Bundan sonra oyunları eğer nays kartınız ile alırsanız %20 geri veriyor ve fiyat 120₺ oluyor. Ama üniversiteli akbanklıysanız oyun kampanyasında en fazla 50₺ olarak, %50 geri verdiği için toplamda 100₺ ye satın alabilirsiniz. Benzer şekilde epic gamesten 400₺ lik oyun alsanız; nays ile 240- akbank ile 250₺ olur. Epic games indirimleri 15 haziranda bitiyor. Acele etmenizi öneririm. Ayrıca akbankta davet kodu ile üye olan üniversiteli akbanklılara 250₺ chip para verdiği için, hemen üye olup onaylanırsa , kredi kartı hemen açılıyor ve örnek olarak 400₺ lik oyun alsanız 300₺ ödersiniz ve 250₺ davetten, 50₺ kampanyadan toplamda 300₺ kazandığınız için bedavaya almış olursunuz. Yanlışım varsa düzeltin

Not: Nays ile alımlarda geri ödeme 3 gün içerisinde yapılıyor.
Akbank ile alırsanız ise sonraki ayın ilk 10 iş gününde yapılacak.

Son düzenleme:
1 gün de dilenirseniz beleşe gelir

Ne alâka , baya komik espri
Hayır herkes 7/24 şu Nays ile birlikte ''X'' TL gibi konular açıp duruyor. Normal fiyatını yazın, konuya ekstra olarak Nays ile de alırsanız bu fiyata gelir yazarsınız. Sen başlığa 100 tl demişsin, önce Nays sonra da üniversiteli Akbank bilmem ne katmışsın içine.

Hayır herkes 7/24 şu Nays ile birlikte ''X'' TL gibi konular açıp duruyor. Normal fiyatını yazın, konuya ekstra olarak Nays ile de alırsanız bu fiyata gelir yazarsınız. Sen başlığa 100 TL demişsin, önce Nays sonra da üniversiteli Akbank bilmem ne katmışsın içine.
Ne alaka zaten onunla olduğu için ekstra ucuz oluyor. Niye onu hesaba katmadan yazayım? Zaten ikisinide kullanan çok var. 2 siyle de ne kadar olduğunu yazdım. Kullanmayan içinde ne kadar olduğu yazıyor. Amazon prime ile bir ürün 200 den 140 a düşecek olsa sen o ürüne 200₺ diyerek mi konu açacaksın?

Bence de Nays çıktı çıkalı neredeyse herkes her ürünü indirimli diye atmaya başladı. Bana göre de ham fiyatın üzerine yapılan direk düşürme indirim olarak yazılmalı sonradan konunun içine isterseniz Nays ile daha da indirimli alabilirsiniz denmeli.

Bence de Nays çıktı çıkalı neredeyse herkes her ürünü indirimli diye atmaya başladı. Bana göre de ham fiyatın üzerine yapılan direk düşürme indirim olarak yazılmalı sonradan konunun içine isterseniz Nays ile daha da indirimli alabilirsiniz denmeli.
Katılmıyorum, çünkü hem yüzde olarak güzel bir indirim, öyle 2000 e 100 gibi bir şey değil. Hem de bu konuya bunu yazıyorsunuz ama bu konuda öne çıkan nays değil akbank ile satın almak. Bu tepkiyi nays ile 2000₺ lik ürünü 1900 falan yazanlara gösterebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılmıyorum, çünkü hem yüzde olarak güzel bir indirim, öyle 2000 e 100 gibi bir şey değil. Hem de bu konuya bunu yazıyorsunuz ama bu konuda öne çıkan nays değil akbank ile satın almak. Bu tepkiyi nays ile 2000₺ lik ürünü 1900 falan yazanlara gösterebilirsiniz
Ayrıca bir kişi bunları toplam 150₺ diye başlığa girse ben girip bakmam . Çünkü zaten epic indirimlerinden dolayı biliyorum. Ama nays veya akbank ile daha ucuza olduğunu bilmeme ihtimali çok daha fazla. O yüzden girip ekstradan ucuz olduğunu görüp herhangi bir oyun için bu dediklerimi yaparak, ekstra ucuza alabilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bir kişi bunları toplam 150₺ diye başlığa girse ben girip bakmam . Çünkü zaten epic indirimlerinden dolayı biliyorum. Ama nays veya akbank ile daha ucuza olduğunu bilmeme ihtimali çok daha fazla. O yüzden girip ekstradan ucuz olduğunu görüp herhangi bir oyun için bu dediklerimi yaparak, ekstra ucuza alabilir
Normal fiyatını belirtip yanına da indirimlerle şu kadar diye yazabilirsiniz merak edenlerde indirim detayı için bakar.

Normal fiyatını belirtip yanına da indirimlerle şu kadar diye yazabilirsiniz merak edenlerde indirim detayı için bakar.
Başlığa nasıl yazıcam o kadar uzun şeyi? Başlık dediğin kısa ve öz olur

Yok knk gerek yok. Bir daha indirim paylaşmam. Zira paylaşalı teşekkür eden yok, laf eden çok... İndirimleri kendime saklarım
Paylaş gene her yoruma bu kadar takma, arkadaşta sadece uyarıda bulunmuş kendi fikrini belirtmiş o kadar, ister ciddiye al ister alma, beğendiğin fikri uygularsın gerisini salla gitsin.

Paylaş gene her yoruma bu kadar takma, arkadaşta sadece uyarıda bulunmuş kendi fikrini belirtmiş o kadar, ister ciddiye al ister alma, beğendiğin fikri uygularsın gerisini salla gitsin.
Sevmediğim mesele ilkinin dalga geçmesi bide insanlara faydalı olsun diye açtığım konuda gelen her yorumun eleştiri olması. Bildirim geliyor bakayım diyorum biri teşekkürmü etti, faydalı mı buldu. Her girdiğimde bir eleştiri gördüm. Bir kaç saat içinde hep aynı yazılar

Geri