Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games Mega İndirim Sepetim Nasıl Olmus

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok beğendim bence alınır.

121709

80+ Silver
Mafia 2 almak yerine direkt trilogy alsaydın keşke daha iyi olurdu. Neyse, güzel liste yinede.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
dying light bitirdim çok sevmiştim days gone ı da severmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

mafia 2 listedeki
dyıng lıght bir parkur oyunu bence kıyaslamak bi tık yanlış olur. Days Gone'ı 43 saat oynamışım. Eksileri şunlar; oyun bazı noktalarda çok tekrara giriyor. Benim için en kötüsü buydu ve birde vuruş hissiyatı çok zayıftı. Açık dünyası da tekrara giriyor ve öyle ahım şahım bir keşfetmeye dayalı open world değil. Ama şu yönden değerlendirmiştim ben 100tl ye Tr oyun oynamak iyi bir şey sonuçta iyi bir kurgusu ve alışagelmişin dışında bir yapısı var motor sürmesi falan zevkli başlarda kötü olabiliyor zaten zamanda upgrade yapıyson motoruna herşeyi daha iyi hale geliyor vsvs grafikleri de çok güzel 2k ultrada oynadım cayır cayır oyun çok hoşuma gitmişti. Ama en sevdiğim bir mekana girdiğinded oradaki yüzlerce zombinin yarını yokmuşcasına seni kovalaması buda oynun ilk ve orta kısımlarda aşırı gerici oluyor çünkü hepsiyle baş edemiyorsun sonlara doğru iyice herşeyini fullersen zaten baş ediyorsan o olay benim çok hoşuma gitmişti. Oyuna çöp demek bence çok yanlış steamde onbinlerce satmış ve yüzde 90 üstü olumlu metacritik 7 üstü puan almış kullanıcılar 8 üstü puan vermiş. Piyasada 4 4lük oyunlardan geçilmiyormuş gibi konuşulması zaten piyasa hakkında hiçbir şey bilinmediğiin göstergesi. Sevmemek sana hitap etmemesi başka çöp demek başka. O yüzden çöp diyenlere aldanma steam hesabımı bırakayyım oyun içi ss'lerim de var bakabilirsin. HZD dan aşırı iyi oyun bence o da alınır onda da tekrar sıkıntısı var bi tık dyıng lıght 2 bence ikisinde de iyi oyun. Ama tercih sana kalmış. :D bence alınıp oynanaması gerek 100tl civarına.

ö

önerebileceğin iyi indirimli oyun varmı
Painkiller Complete Pack steamde alınır.
Hades
A Plague Tale: Innocence
Metro Exodus Standard Edition
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition bunlar da epic de 169 liraya gelir nays ile daha da uygun hepsi alınır.

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Utku
Steam'da rdr2 300 civarı şuan.
98ken aldım

Mafia 2 almak yerine direkt trilogy alsaydın keşke daha iyi olurdu. Neyse, güzel liste yinede.
mafia definitive edition 90tl diğer iki oyun 16 tl toplamı 149 tl yi geçmiyor ve trilogy paketi 149 tl üsrelik sepete eklenmiyor direkt satın alınıyor bu yüzden kupon uygulanmıyor

Son düzenleme:

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Utku
nasıl yani 3 oyunu ayrı ayrı alsam daha ucuz

121709

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç