Bende dedim fakat istemiyormuş.mafia serisini paket olarak al
önerebileceğin iyi indirimli oyun varmıMafia 2 almak yerine direkt trilogy alsaydın keşke daha iyi olurdu. Neyse, güzel liste yinede.
Steam'da rdr2 300 civarı şuan.ö
önerebileceğin iyi indirimli oyun varmı
dyıng lıght bir parkur oyunu bence kıyaslamak bi tık yanlış olur. Days Gone'ı 43 saat oynamışım. Eksileri şunlar; oyun bazı noktalarda çok tekrara giriyor. Benim için en kötüsü buydu ve birde vuruş hissiyatı çok zayıftı. Açık dünyası da tekrara giriyor ve öyle ahım şahım bir keşfetmeye dayalı open world değil. Ama şu yönden değerlendirmiştim ben 100tl ye Tr oyun oynamak iyi bir şey sonuçta iyi bir kurgusu ve alışagelmişin dışında bir yapısı var motor sürmesi falan zevkli başlarda kötü olabiliyor zaten zamanda upgrade yapıyson motoruna herşeyi daha iyi hale geliyor vsvs grafikleri de çok güzel 2k ultrada oynadım cayır cayır oyun çok hoşuma gitmişti. Ama en sevdiğim bir mekana girdiğinded oradaki yüzlerce zombinin yarını yokmuşcasına seni kovalaması buda oynun ilk ve orta kısımlarda aşırı gerici oluyor çünkü hepsiyle baş edemiyorsun sonlara doğru iyice herşeyini fullersen zaten baş ediyorsan o olay benim çok hoşuma gitmişti. Oyuna çöp demek bence çok yanlış steamde onbinlerce satmış ve yüzde 90 üstü olumlu metacritik 7 üstü puan almış kullanıcılar 8 üstü puan vermiş. Piyasada 4 4lük oyunlardan geçilmiyormuş gibi konuşulması zaten piyasa hakkında hiçbir şey bilinmediğiin göstergesi. Sevmemek sana hitap etmemesi başka çöp demek başka. O yüzden çöp diyenlere aldanma steam hesabımı bırakayyım oyun içi ss'lerim de var bakabilirsin. HZD dan aşırı iyi oyun bence o da alınır onda da tekrar sıkıntısı var bi tık dyıng lıght 2 bence ikisinde de iyi oyun. Ama tercih sana kalmış. bence alınıp oynanaması gerek 100tl civarına.dying light bitirdim çok sevmiştim days gone ı da severmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
mafia 2 listedeki
Painkiller Complete Pack steamde alınır.ö
önerebileceğin iyi indirimli oyun varmı
Hades |
A Plague Tale: Innocence |
Metro Exodus Standard Edition |
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition bunlar da epic de 169 liraya gelir nays ile daha da uygun hepsi alınır. |
98ken aldımSteam'da rdr2 300 civarı şuan.
mafia definitive edition 90tl diğer iki oyun 16 tl toplamı 149 tl yi geçmiyor ve trilogy paketi 149 tl üsrelik sepete eklenmiyor direkt satın alınıyor bu yüzden kupon uygulanmıyorMafia 2 almak yerine direkt trilogy alsaydın keşke daha iyi olurdu. Neyse, güzel liste yinede.
Olsun yinede iyi fırsat onu ayrı alın.üsrelik sepete eklenmiyor direkt satın alınıyor bu yüzden kupon uygulanmıyor
Hayır, kuponsuz paket alınnasıl yani 3 oyunu ayrı ayrı alsam daha ucuz
ne farkı var anlamadımHayır, kuponsuz paket alın
Sepete ekleyince kupon uygulanmıyor diyorsunuz ya, bende olsun yinede alın diyorum fiyatı iyi. Oyunlarda iyi.ne farkı var anlamadım