MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,142
Meslek lisesinden de kazanılıyor ya çalışmak önemliMeslek lisesinden ne bölümler kazanan var
özel kontejan açılıyor ve ek puan ekleniyor iyi bence
Meslek lisesinden de kazanılıyor ya çalışmak önemliMeslek lisesinden ne bölümler kazanan var
O dediğiniz meslek liseleri nitelikli ve yüksek puanla alan liseler, bu düz lise tarzı olanlardan değil.Meslek lisesinden de kazanılıyor ya çalışmak önemli
özel kontejan açılıyor ve ek puan ekleniyor iyi bence
Kanka çöpçü ne alaka demişsinde adam okulu bırakırsa ne olacağı belli değilki belki belediyeye girer çöpçülük yapar belki çırak olarak girer oradan devam eder. Hangisi daha rahat ve hangisinin kazancı daha bol ise o olur. Çöpçü diyince neden herkes küçümseme gibi görüyo ki? Herkes böyle düşünse belediyede kim çalışacak?Meslek lisesindeymiş, orada matematik işine yaramayacağından çalışmamış büyük ihtimal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çöpçü ne alaka?
puan arttırmak değil konu. puan konusunda iş işten geçmiş artık. öğrencinin kalıp kalmayacağına öğrencinin okul içindeki tutumu, davranışına, dere katılımına, devamsızlığına göre disiplin kurulu karar veriyor diye biliyorum.Amacı akademik değil bu arkadaşın, melseğe giden çoğu kişinin amacı akademik değil, kaldı ki o dediğin nitelikli ve yüksek puanlar ile alan meslek liseleri, bu tarz meslek liselerinden değil.
10 puan nerden artsın?
O ortaokulda kalmadımipuan arttırmak değil konu. puan konusunda iş işten geçmiş artık. öğrencinin kalıp kalmayacağına öğrencinin okul içindeki tutumu, davranışına, dere katılımına, devamsızlığına göre disiplin kurulu karar veriyor diye biliyorum.
Tüm meslek liselerinde var diye biliyorum buO dediğiniz meslek liseleri nitelikli ve yüksek puanla alan liseler, bu düz lise tarzı olanlardan değil.
fazla detaylı bilmiyorum. ancak lisede de uygulanıyor bu sistem sanırım.Naptın knk sınavda çekirdek filanmi çitledin geçmiş olsun
O ortaokulda kalmadımi
2. sınıfta kalışınız mı yani2.senem birde bu
yüksek almaktan daha zor başarı bu ya hayatları çok zor ya da yan gelip yatıyorlar sınav günü bi halt yapamayınca eğitim sistemine laf atıyorlarAbi nasıl beceriyorsunuz helal olsun ya
Sınıfta kalmak için ekstra uğraşman lazım. Sende uğraşmışsın herhalde.selamlar
9.sınıfım 1.donem ortalamam 39.0302
2.donem ortalamam 51.1605
2.donemın notları bu sekılde
gecıyor muyum?
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim
Deme öyle la bende 2.donem cok dusurdum :dyüksek almaktan daha zor başarı bu ya hayatları çok zor ya da yan gelip yatıyorlar sınav günü bi halt yapamayınca eğitim sistemine laf atıyorlar
ama sınıfta kalmamışsındır yineDeme öyle la bende 2.donem cok dusurdum :d