Neler Yeni

Sınıfı geçiyor muyum?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

121709

80+ Silver
Meslek lisesinden de kazanılıyor ya çalışmak önemli
özel kontejan açılıyor ve ek puan ekleniyor iyi bence
O dediğiniz meslek liseleri nitelikli ve yüksek puanla alan liseler, bu düz lise tarzı olanlardan değil.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Asil
Meslek lisesindeymiş, orada matematik işine yaramayacağından çalışmamış büyük ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çöpçü ne alaka?
Kanka çöpçü ne alaka demişsinde adam okulu bırakırsa ne olacağı belli değilki belki belediyeye girer çöpçülük yapar belki çırak olarak girer oradan devam eder. Hangisi daha rahat ve hangisinin kazancı daha bol ise o olur. Çöpçü diyince neden herkes küçümseme gibi görüyo ki? Herkes böyle düşünse belediyede kim çalışacak?

Saintes Maries

80+ Bronze
Amacı akademik değil bu arkadaşın, melseğe giden çoğu kişinin amacı akademik değil, kaldı ki o dediğin nitelikli ve yüksek puanlar ile alan meslek liseleri, bu tarz meslek liselerinden değil.

10 puan nerden artsın?
puan arttırmak değil konu. puan konusunda iş işten geçmiş artık. öğrencinin kalıp kalmayacağına öğrencinin okul içindeki tutumu, davranışına, dere katılımına, devamsızlığına göre disiplin kurulu karar veriyor diye biliyorum.

milenix

80+ Gold
Şu notlarla kalmaman başarı olur. Zaten okulu taktığın yokmuş. Notlara bakınca anlaşılıyor. Gider bir işte çalışırsın. En azından boş boş okulda duracağına bir iş yapmış 3-5 kuruş para kazanmış olursun.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Naptın knk sınavda çekirdek filanmi çitledin geçmiş olsun

puan arttırmak değil konu. puan konusunda iş işten geçmiş artık. öğrencinin kalıp kalmayacağına öğrencinin okul içindeki tutumu, davranışına, dere katılımına, devamsızlığına göre disiplin kurulu karar veriyor diye biliyorum.
O ortaokulda kalmadımi

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

121709

80+ Silver
yüksek almaktan daha zor başarı bu ya hayatları çok zor ya da yan gelip yatıyorlar sınav günü bi halt yapamayınca eğitim sistemine laf atıyorlar
Deme öyle la bende 2.donem cok dusurdum :d

Top Bottom